Keittiöremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 3 m2
Rakennuksen ikä 1962
Remontti toteutettiin 07.03.2023
Kategoria Keittiöremontti Keittiöremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Keittiöremontti
- Tiskiallas ja astianpesukone siirtyvät alle metrin nykyiseltä paikaltaan, joten vesipisteitä tuskin tarvitsee siirtää.
- Liesituuletin siirtyy nykyiseltä paikaltaan toiselle seinälle, mutta käsittääksemme asennetaan kiertoilmakäyttöön aktiivihiilisuodattimella, eli ei aiheuttane suurempia toimenpiteitä.
- Keittiön ja makuuhuoneen välinen oviaukko (kantava seinä) laitetaan umpeen. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä (ei kantava) puretaan niin, että keittiö laajenee olohuoneen puolelle. Purettavassa seinässä ovat keittiön kattovalokatkaisin sekä käyttöpistorasiat, jotka pitää siirtää.
- Olemassa oleva parketti säilytetään. Muutama parkettilankku vaihdetaan purettavan seinän sekä mahdollisesti yhden pöytäkaapin kohdalta.
- Urakkaan kuuluu uuden IKEA-keittiön kokoaminen ja asennus. Uuteen keittiöön tulee 5 pöytäkaappia, 5 yläkaappia, ylä-, ala- ja sivupeitelevyt, integroitu keittotaso, integroitu yhdistelmäuuni, integroitu liesituuletin sekä integroitu astianpesukone. Nykyinen vapaasti sijoitettava jääkaappi säilyy, eikä vaadi asennusta. Tason asennus tulee erikseen kivitasoliikkeestä.
- Urakkaan kuuluu myös nykyisen välitilalaatoituksen purku sekä uusi laatoitus tiililadonnalla ylä- ja alakaappien väliin.
- Vanhojen keittiökaappien purun ja myynnin hoidamme itse.


Miten Urakkamaailma toimii