Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

50

 Remontin toteutus

18.10.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti
- Vesipisteitä ei välttämättä tarvitse siirtää
- Liesituuletinta ei ole tarvetta siirtää
- Keittiössä ei tarvitse kaataa seiniä
- Urakkaan ei kuuluu keittiön lattiaremonttia

Keittiön kaapistojen ja tasojen uusinta. Asunnossa on tulossa linjasaneeraus, jolloin myös keittiön saattaminen 2020 -luvulle olisi ajankohtaista. Asunto on vuokrauskäytössä. Perustaso riittää. Asbestikartoitus ja välitilan laatoituksen purku on suoritettu linjasaneerauksen yhteydessä.

Käsin piirretty pohjapiirustus ja mitat ovat suuntaa antavia. Urakoitsija ottaa tarkat mitat. Valokuvat kertovat keittiön nykytilan. Uudessa keittiössä kaapit ja tasot tulevat olemaan samoilla sijoillaan kuin nykyisessä. Jääkaapin ja lieden paikka pysyvät lähtökohtaisesti ennallaan. Urakoitsija voi myös tehdä oman ehdotuksen kalusteiden ym sijoittelulle. Kohtaan missä on nyt pieni astianpesukone tulisi tilavaraus astianpesukoneelle. Tarjoukseen ei kuitenkaan tarvita uusia keittiökalusteita.

Urakka sisältää keittiön kaapiston ja työtasojen uusinnan, materiaalit, loppusiivouksen ja jätteiden poisviennin. Asuntoon on mahdollista tutustua heinäkuun aikana ennakkoon sovittuna aikana jolloin asunto ei vielä ole tyhjillään. Tarvitsisimme tarjouksen viimeistään perjantaina 23.7.2021. Keittiöremontti alkaa 18.10. jolloin asunnon linjasaneeraus on valmis. Työn valmistumisaika lokakuun aikana, jotta uudet vuokralaiset voivat muuttaa asuntoon marraskuun alusta.

Asunto sijaitsee 2. kerroksessa, ei hissiä. Ulko-oven eteen pääsee kuorma-autolla. Maksutonta pysäköintitilaa kadun varressa n. 100 metrin päässä. Taloyhtiön muissa rappukäytävissä on linjasaneeraus edelleen käynnissä, tämä on huomioitava liikkuessa taloyhtiön pihalla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua