Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

13 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.12.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiön täysremontti

Kuvaus

Remontin laajuus on esitetty oheisessa liitepiirustuksessa.

Purkutyössä puretaan noin 5,5 juoksumetriä kipsilevyseinää, lattiamateriaalit (lattialaatoitus) harmaalta alueelta, tuulikaapin kiinteä kipsilevyalakatto ja kaikki keittiökalusteet välitilan taustalaatoituksineen sekä eteisen/olohuoneen puolella oleva vaatekomero. Tuulikaapin ja keittiön välisessä paikalleen jäävässä noin 60 cm:n pituisessa kevyessä väliseinässä on sähkökeskus ja samalla seinällä patteri, joka pitäis kääntää suunnitelmassa näkyvän uuden vaatekomeron (VAK) tieltä sähkökeskuksen alle (ks. leikkaus C-C).

Uutta kuivan tilan tavanomaista kipsilevyseinää (VS1, esitetty villamerkinnällä) on tarkoitus rakentaa yhteensä noin 7 juoksumetriä. Keittiön ja olohuoneen väliin tulee yksi 9Mx21M -kokoinen aukko ja tuulikaapin seinään tavallinen valkoinen laakaovi, koko 9Mx21M. Lattiamateriaaliksi asennetaan lattialaatoitus, laatan koko luokkaa 200x200 tai 300x300. Tilojen sisäkatoiksi rakennetaan kiinteät, alaslasketut kipsilevyalakatot, joissa kuvien mukaisesti spotit ja keittiön puolella yksi kattopistorasia pöydän yläpuolella. Alusrakenne eli holvi on ontelolaattaa.

Keittiösuunnitelma on laadittu siten, että vesipisteen, astianpesukoneen, uunin ja liesituulettimen paikkoja ei tarvitse siirtää nykyisistä. Sähköpisteitä tulee tavanomainen määrä: laitteille omansa, työtason yläpuolelle kolmeen kohtaan (patakaapin PK yläpuolella on vanhastaan kaksipaikkainen pistorasia; nykyisen astianpesupöydän yläpuolella on työtasovalaisin, jossa myös kaksipaikkainen pistorasia; suunnitelmassa alalaatikoston LAA yläpuolelle esim. seinätäytön kohdalle uusi, esim. kaksipaikkainen pistorasia). Yksi pistorasia ruokapöydän alle ja valokatkaisin (omat kytkimet kattospoteille ja ruokapöydän yläpuoliselle kattopistorasialle). Yläkaappien alle tulee pistemäiset työtason alasvalot eli spotit, 3-4 kpl.

Tarjousta pyydetään ns. pintavalmiista rakennustöiden remontista, jonka kylkiäisiksi voi esittää tarjouksen itse keittiökalusteiden ja varusteiden asennuksesta pienine oheistöineen, kuten esim. välitilan laatoitus ja peitelevyjen asennus.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua