Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1964

 Remontin toteutus

09.08.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Keittiössä joudutaan kaatamaan seinä tai seiniä
- Urakkaan kuuluu osana keittiön lattiaremontti

Remontin tarkoituksena avata kuvissa näkyvä seinä sekä keittiön ja olohuoneen välille kattoon jätetty kapea tilaa jakava elementti. Keittiön lattia on tarkoitus uusia vinyylilattialla. Uudessa keittiössä liesi siirretään saarekkeeseen kuvassa näkyvän niemekkeen paikalle. Liitteenä myös suuntaa antava kuva keittiön pohjasta, joka on piirretty keittiösuunnittelijaa varten.

Kuvassa myös purettavan seinän toisella puolella olevan eteistilan katto joka on 10 senttiä matalampi kuin keittiön katto kuvassa näkyvän puupaneloinnin vuoksi. Seinän purkamisen yhteydessä voisi selvittää, miksi eteiseen on laitettu panelointi ja voiko sen purkaa, jotta katot saa yhteen linjaan. Kuvassa näkyvät valaisimet voi hyvin korvata muun tyyppisillä, jos panelointi on laitettu vain valaisinten upottamista varten.

Tarjoukseen voi sisällyttää myös vanhan keittiön purkamisen ja pois viemisen. Emme ole vielä päättäneet minkä verran teemme itse.

Aikataulu on avoin, keittiön suunnittelu on käynnissä eikä uutta keittiötä ole vielä tilattu.

Keittiöremontin lisäksi kohteessa on tarkoitus tehdä yhden makuuhuoneen jakaminen kahdeksi väliseinä rakentamalla sekä puhkaista ovi paikkaan, jossa ovi on aiemminkin ollut. Väliseinän pituus n. 3,5 m. Väliseinän rakentamisen ja oven puhkaisun voi sisällyttää halutessaan tarjoukseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua