Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti, väliseinän purku

Hinta 4000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

31.01.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti Sörnäisissä. Talo rakennettu 1992. Remonttiin kuuluu keittiön uusiminen, keittiön lattian uusiminen laatoilla ja keittiön ja olohuoneen väliseinän purkaminen:

1) Vanhan keittiön purkaminen. Purettavan keittiön koko noin 6 neliötä. Työhön kuuluu myös jätteiden pois vieminen.
2) Keittiön lattian purkaminen ja laatoitus. Laatoitettavan lattian ala noin 7.5 neliötä. Sisältää lattian purun, lattian valmistelun laatoitukseen ja laatoituksen. Meillä on laatat, muut tarvittavat tarvikkeet toivomme, että remontoitsija tuo mukanaan.
3) Keittiön ja olohuoneen välisen väliseinän purkaminen. Tämä on kevytrakenteinen näkösuojaseinä, kiinni katossa ja kulkee läpi lattiamateriaalin. Ohessa pohjapiirustus, josta näkee tarkemmin seinän sijainnin. Seinässä ei ole sähköpistoikkeita.
4) Seinän jättämän aukon korjaaminen lattiassa. Joko tähän tulee asentaa lista tai sitten tämä korjataan keittiöstä puretun lattiamateriaalia käyttäen. Seinä kulkee 13 lattiapalan yli, eli vaatii 13 palan korjaamisen tai korvaamisen.
5) Katon maalaus. Sisältäen katon valmistelun maalaukseen (esim. lamppujen jättämien reikien täyttö ennen maalausta). Takoitus maalata katto keittiössä, olohuoneessa ja olohuoneeseen johtavalla eteisalueella. Pohjapiirustus antaa paremman kuvan maalattavasta alasta.
4) Uuden Ikea-keittiön asennus. Keittiöön tulee 14 kaappia/laatikostoa, 5 lattiatasoon ja 9 ylätasoon.
5) LVI-työt. Kodinkoneiden irrottaminen purkua varten ja asentaminen jälleen uuteen keittiöön (jääkaappi, pakastin, uuni, tiskikone, liesituuletin). Led-valojen asennus työtasojen ylle ja kahteen vitriinikaappiin.

Lisäksi pyytäisimme erillisen tarjouksen seuraavista töistä:
1) Seinien maalauksesta samalta alalta, jossa maalataan katto.
2) Asunnon ovien karmien huolto. Ovien karmien kolhujen paklaus, pinnan valmistelu maalaukseen ja maalaus. Karmit ovat puuta. Mukaan kuuluu myös kylpyhuoneen ikkunan karmien huolto (vanhan maalin hionta, maalaus lujamaalilla).
3) Sälekaihtimien asennus olohuoneeseen, keittiöön ja makuuhuoneisiin.

Toivoisimme, että remontti voitaisiin aloittaa niin pian kuin mahdollista. Asuntoa voi tulla katsastamaan tarvittaessa sopimusen mukaan mieluiten keskiviikkona 23.1.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua