Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti, kerrostalo, Itäkeskus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

56 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1964

 Remontin toteutus

26.11.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti kaksion keittiöön, jossa kalusteet ja kodinkoneet tulevat kolmea uutena tilattavaa kaappia sekä yhtä tasoa lukuun ottamatta Kalasatamassa kerrostaloasunnosta purettavasta keittiöstä. Työhön sisältyy:

- Keittiön purkaminen ja kuljetus Kalasatamasta Puotinharjuun (sis. integroitu jääkaappipakastin, uuni ja asianpesukone, näiden kaapit, induktiotaso, liesituuletin, yksi laatikosto, kaksi yläkaappia, yksi kvartsitaso, sokkeli, välitilalasi, allas, hana, ledivalot)
- Kvartsitason ja välitilalasin leikkaaminen uuteen mittaan
- Vanhan 1960-luvun keittiön purkaminen ja kuljetus Sortti-asemalle. Sis. jääkaappi-pakastin, hella, liesituuletin, yhteensä n. 240 cm ala- ja yläkaappeja. On mahdollista, että osa kodinkoneista saadaan myytyä eteenpäin ennen remonttia, jolloin niitä ei tarvitsisi kuljettaa Sorttiin.
- Vinyylilankkulattian asentaminen keittiöön
- Voimavirran vetäminen uunille ja liedelle noin 3m päässä eteisessä sijaitsevasta sähkökaapista (uudet sähkönousut tehty)
- Keittiön seinien maalaus
- Keittiön asennus Puotinharjussa (ml asianpesukone sekä kvartsitason ja välitilalasin leikkaaminen uuteen kokoon)

Työn toteutus erikseen sovittavana tarkkana ajankohtana todennäköisesti marraskuussa, mutta aikaisintaan lokakuun loppupuolella. Materiaaleja ei tarvitse sisällyttää tarjoukseen. Vesipisteitä ei tarvitse siirtää ja myös kierrättävä liesituuletin tulee vanhalle paikalleen.

Ensimmäinen kuva Kalasataman keittiöstä, muut kuvat remontoitavasta keittiöstä. (Kuvan pienempää pakastinta ei tarvitse kuljettaa pois.)


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua