Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön välitilalaminaattien sahaus mittoihin ja asennus

Hinta 750,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

12.11.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Kyseessä on korjaus, joka sisältää välitilalaminaattilevyjen sahaamisen mittoihin ja niiden paikalleen liimaamisen vanhojen (maalattujen) laminaattilevyjen päälle keittiössä ylä- ja alakaappien väliseen seinään. Työhön kuuluu myös tarvittavien silikonisaumojen tekeminen (ainakin alareunat) ja vanhojen tiivistysten poistamiset. Vanhat levyt on maalattu tavallisella seinämaalilla. Korjaus tehdään siksi, että käyttämäni seinämaali ei kestänytkään liedestä nousevaa höyryä, vaan se on lähtenyt kupruilemaan.

Oheisessa piirroksessa näkyy punaisella kehystettynä suurin sahattava levy, jonka kokonaispituus on noin 3 m. Korkeutta on yläkaappien kohdalla noin 40 cm ja lieden kohdalla levyn koko korkeus (joka on noin 65 cm) tulee käyttöön. Lieden yläpuolella on liesituuletin ja huuva, jonka taakse asennetaan yksi levy, jonka leveys on noin 60 cm ja korkeus 50-60 cm. Tämän ison levyn vasempaan päähän sivuseinään tulee toinen, suorakaiteen muotoinen, levy jonka mitat ovat noin 60 cm x 40 cm.

Keittiössä vastakkaiselle seinälle laitetaan tätä samaa levyä myös vanhan laminaatin päälle suorakaiteen muotoinen pala, jonka mitat ovat noin 150 cm x 40 cm. Nämä pienemmät levyt ovat siis helppoja ja tuo suurin levy sitten vähän vaativampi mitattava ja sahattava. Kokonaiskorkeus lieden yläpinnasta lukien on 122 cm.

Ennen tuon ison levyn asennusta pitää lisäksi poistaa asennusseinästä palanen vanhaa levyä, jolla on paikattu levyn alla olevaa ”vauriokohtaa”. Tämä poistettava levy on merkitty tuohon piirrokseen vinoviivoituksella. Se on liimattu seinään siten, että uskon sen lähtevän ihan suosiolla irti. Oikeasta reunasta pääsee esim. taltalla varmasti hyvin alkuun. Siinä oikeassa reunassa on tasoitteella tehty häivytys, joka on tehty sen verran huonosti, ettei sitä reunaa tarvitse etsiä, löytyy helposti. Jos keittiön hanaa tarvitsee käyttää irti, niin siinä on ihan toimivat sulut (ainakin viimeksi pelasivat hyvin, kun uutta keittiötasoa asennettiin).

Asukkaat ovat valinneet päälle liimattavaksi levyksi ainakin Starkista löytyvää Formica IKI:n välitilalaminaattia, jonka koodi Starkissa on ”F5272 MAT”. Levy on vain 3 mm paksua, 305 cm pitkää ja myydään Starkissa kappaletavarana hintaan 103 euroa / kpl. Äkkiseltään laskettuna kaksi kappaletta pitäisi riittää tähän hommaan, eli toinen levy menee kokonaan yhtenä palana (piirroksen punainen alue) ja toisesta levystä sahataan muut tarvittavat palat. Levyjen nouto Starkista saisi kuulua mukaan tarjoukseen.

Työkohde on Espoon Laaksolahdessa. Itse en enää asu tuossa työkohteessa, vaan kyseessä on asunto, jonka myin ja siellä asuvat jo uudet asukkaat. Työssä onnistuminen vaatii mittauskäynnin työkohteessa, koska tässä tarjouspyynnössä mainitut mitat eivät ole tarkkoja. Lasku työstä tulee tehdä niin, että siinä näkyy työn osuus erikseen (kotitalousvähennys).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua