Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön remontti. Vaihe yksi.

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1994

 Remontin toteutus

17.03.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti 1994 valmistuneeseen paritaloon. Vanha keittiö on alkuperäinen ja se tullaan kokonaisuudessaan purkamaan ja kaikki kalusteet vaihdetaan uusiin. Keittiöremontti sisältää myös olohuoneen ja keittiön välisen seinän purun sekä sähkötyöt, jotka purusta syntyy, kuten valokatkaisijoiden sekä pistorasioiden siirron. Myös lattia keittiön osalta uusitaan. Vanha parketti puretaan, betoni tarvittaessa hiotaan, lattiaan asennetaan sähköinen lattialämmitys ja lattia laatoitetaan kauttaaltaan 60x60 laatalla. Näiden lisäksi puretun seinän jäljelle jäävä yläosa olohuoneen puolelta, ikkunaseinä ja pieni osa jäljelle jäävää seinää vastapuolella tasoitetaan ja maalataan. Ikkunaseinälle asennetaan lisäksi muutama pistorasia pöytäpinnan yläpuolelle ja yksi alas uudelle pakastimelle sekä olohuoneen valokatkaisin siirretään myös tälle seinälle. Lattialämmityksen termostaatti asennetaan nykyisen valokatkaisijan kanssa samalle seinälle. Myös katto maalataan ja tehdään ehjäksi puretulta osalta esimerkiksi leveällä listalla/levyllä.
Urakka jakautuu kahteen osaan:
Seinän purku, lattian purku ja uuden asennus, seinätyöt (tasoitus maalaus), katon maalaus ja osa sähkötöistä (em. pistorasioiden siirto ja lattialämmityksen asennus) kuuluvat ensimmäiseen urakkaan, jota tässä tarjouspyynnössä kysytään. Urakoitsija arvioi, tuleeko seinän purun yhteydessä keittiön alas laskettua kattoa tukea puretun seinän kohdalta. Materiaalit ja niiden hankita sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.
Toinen urakka on kalusteasennukset, joka ei kuulu tähän tarjouspyyntöön. Itse kalusteet ja niiden asennus hankitaan Keittiömaailmasta, Noblessalta tai Aina-keittiöltä. Tämän osuuden kilpailutus on vielä kesken.
Ajankohta tarkentuu, mutta aikataulu on alustavasti kesäkuu 2023 ja aikaa ensimmäiseen urakkaan on käytettävissä 2-3 viikkoa. Vanhojen keittiön kalusteiden purusta ja hävityksestä vastaa tilaaja.
Urakka sisältää siivouksen ja purkujätteen pois viennin. Työn voi tarjota myös tuntityönä, jolloin urakoitsija toimittaa aika-arvion työstä. Kohteeseen on mahdollista tutustua ennen tarjousta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua