Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön ovien ja laatikoiden sekä asunnon väliovien maalaus

Hinta 699,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

38 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1963

 Remontin toteutus

06.11.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Keittiön ovien ja laatikoiden sekä asunnon väliovien maalaus (halvin valkoinen).

Keittiö: 11 ovea ja 4 laatikkoa. Hyvässä kunnossa, ei vaadi juurikaan tasoitustyötä. Kts. kuvat. Leveämpi puoli 2,08 m leveä, kapeampi 1,38 m. Keittiön korkeus kattoon asti 250 cm.

Väliovet: asunnossa 4 väliovea, joista eteisen väliovi taitaa olla uudempi ja parempikuntoinen kuin muut, jotka ovat todennäköisesti alkuperäiset. Vaatehuoneen ovesta vain toinen puoli maalattu ennestään. Siinä ovessa muistaakseni vähän isompi jälki (puolikkaan tomaatin kokoinen) joka vaatii tasoittamista. Kahden jäljellä olevan oven kanssa pärjää vähän vähemmällä tasoitustyöllä.

Työt voi suorittaa joku asunnolla tai omalla verstaalla. Parketti on menossa vaihtoon, joten suojauksesta ei tarvitse hirveästi välittää, mutta ergonomisia työpisteitä joutuu itse järjestämään. Mikäli työt halutaan suorittaa asunnolla, tuon sinne maalit ja työvälineet. Mikäli työt tehdään omassa maalaamossa tulee tarjous sisältää maalit tms.

Riippumatta siitä missä työ suoritetaan, tarjous tulee pitää sisällään ovien irrotus, tarvittaessa puhdistus, tasoitus ja kevythionta, pohjamaalaus ja pintamaalaus sekä asennus takaisin omille paikoilleen.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua