Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön ja huoneiston korjauksia/muutoksia

Hinta 420,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

33 m2

 Sijainti

Kuopio

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

11.02.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Ympäristöterveystarkastaja suositellut vaihtamaan jääkaappisyvennyksen oikealta puolelta ilm. lastulevyn, jossa vuotojälkiä. Vähän epäselvää, onko kiinteä osa seinärakennetta, mutta pitäisi vaihtaa toinen valkoinen tilalle.

Samalla hyllytason poisto jääkaapisyvennyksestä (naulattu/ruuvattu kiinni, saadaan tila jääkaappipakastimelle).

Normaalille 45 cm:n astianpesukoneelle pitäisi tehdä paikka. Vaatisi kaapin osittaista purkamista ja sokkelin poistoa kyseiseltä kohdalta sekä sähköliitännän tekoa. Kohtiin, joista sokkeli sahataan, olisi kiva saada jokin esim. tarra lastulevypinnan päälle. Jonkinlainen irtokaapeli on vedetty paikalle, mutta siinä on vain katkaistu pää.

Liesituulettimen (ilmaa kierrättävän) asennus uunin yläpuolelle. Kohdalla olevaa kaappia pitäisi tarvittavin osin purkaa. Jonkinlainen tila liesituulettimelle siinä on, mutta lisätilaa voi olla tarpeen tehdä. Myös sähköliitäntä tarvitaan. Loisteputki pitäisi samalla siirtää, varmaankin viereisen tiskipöydän ylle. Liesituuletinta ei ole vielä hankittu, tämän voisi tehdä sitten, kun on yhteisymmärrys suunnitelmasta.

Eteisessä kolmessa kaapissa kaapinovi ei sulkeudu kunnolla ilmeisesti, koska rakenteet eläneet. Ovien höyläys siten, että saadaan sulkeutumaan normaalisti.

Myös eteisen ja olohuoneen välissä olevan oven sulkeutumisen parantaminen höyläämällä.

Ehdollinen:

Vesiliitäntöjen teko tarvittavien aukkojen teho keittiön kaapistoihin pyykkikoneen johtoa ja letkuja varten. Tarkoitus tehdä pyykkikoneen paikka keittiön tasoston päätyyn. Muutakin menettelyä voi esittää, arvelen tämän vaativan vähiten mylläystä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua