Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön, eteisen & makuuhuoneen tapetointi

Hinta 600,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Tapetointityöt

Kuvaus

Olemme muuttamassa uudiskohteeseen (1. krs), joka näillä näkymin on muuttovalmis joulun paikkeilla. Eteiseen ja siitä suoraan jatkuvaan avokeittiön taustaseinään on tulossa William Morrisin Blackthorn -tapettia ja eteisen viereiseen, pienempään makuuhuoneeseen Morrisin Meadow Sweet -tapettia. Tapetit on jo tilattu, mutta liisteriä tai työvälineitä meillä ei ole. Tapetoitavat pinnat maalataan ja tasoitetaan jo valmiiksi niin, että urakka voidaan aloittaa suoraan tapetoinnista. Tapetoinnissa tulee ottaa huomioon kohdistettavia kuvioita.

Eteisessä tapetoitavat seinien leveydet ovat: 80cm, 780cm (tälle seinälle tulee sekä iso liukuovikaappi että asennetaan keittiöt, eli esillä olevaa yhtenäistä pintaa on vähän) ja 280cm (tällä seinällä on ovi makuuhuoneeseen ja sulakekaappi. Lisäksi ulko-oven päälle tulee myös pätkä tapettia.

Korkeus makuuhuoneessa on 2730 cm ja keittiö/eteisessä 2350 cm.

Lisäksi keittiön välitilaan tuleva tapetti tulisi lakata siihen sopivalla lakalla, jotta se kestäisi hyvin keittiössä. Lieden ylle tullaan lisäksi asentamaan lasilevy keittiöfirman kautta myöhemmin.

Makuuhuoneen seinien leveydet ovat: 440 cm ja 280 cm. Huoneessa on todella iso ikkuna.

Aikataulu: Toivomme, että pääsisimme muuttamaan vielä ennen joulua / joulun välipäivinä, joten toivomme, että tapetointi voitaisi tehdä joulun välipäivinä tai uuden vuoden paikkeilla. Kuulemme tarkan muuttoaikataulun 18.12.

Kiitos!





Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua