Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiökaapiston korjaus ja tuenta

Hinta 320,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

13.06.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti
Pienet asennustyöt

Kuvaus

Remontti koskee keittiökaapiston kunnostusta ja tuentaa.

Keittiökaapisto on rikkoutunut liimattujen saumojen kohdilta. Osat ovat ehjiä.

Kyseessä on yläkaapisto, jonka laidassa on ollut lokerikko (viinipulloteline). Lokerikko on paloina (ehjiä). Lokerikon voi myös sovittaessa korvata esim. kalustelevyllä ja yksinkertaisesti peittää ko. pienehkön kaistan kaapin ja seinän välissä.

Yläkaapiston alatasolla oleva koristelistan pää on myös irti. Yläkaapisto on hieman kenossa ja on samalla vetänyt gyproc tms. seinää hieman vinoon. Kaapiston pohjalevy roikkuu hieman ja on osin irti.

Yläkaapistoa ei ole ole tuettu esim. pöytätasoon kiinnitettävillä "jaloilla". Jalat (esim. kromattu teräsputki tms.) voisi mahdollisesti hankkia ja asentaa yläkaappien ja pöytälevyn väliin. Mahdollisesti kaapiston voi kiinnnittää kattoon nykyistä tukevammmin ja tukea tällä tavoin. Korjaustavasta toivotaan ratkaisuehdotusta ja siistiä toteutusta urakan toteuttajalta.

Pohjalevyssä on kaksi pientä valaisinta, joista toinen ei toimi. Pohjalevyn korjauksen yhteydessä ko. valaisimen korjaus, tai valaisimen vaihto esim. led-valaisimeen, on optio urakkaan, jota voi myös tarjota, mikäli sähkötyölupa/pätevyys löytyy.

Ko. kohdassa ei ole mitään kodinkoneita, liesituuletinta, vesipisteitä, tms. laitteita, ainoastaan pienet spottivalaisimet kaapiston pohjassa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua