Keittiökaapiston korjaus ja tuenta

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 3 m2
Rakennuksen ikä 30
Remontti toteutettiin 13.06.2018
Kategoria Keittiöremontti Pienet asennustyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Remontti koskee keittiökaapiston kunnostusta ja tuentaa.

Keittiökaapisto on rikkoutunut liimattujen saumojen kohdilta. Osat ovat ehjiä.

Kyseessä on yläkaapisto, jonka laidassa on ollut lokerikko (viinipulloteline). Lokerikko on paloina (ehjiä). Lokerikon voi myös sovittaessa korvata esim. kalustelevyllä ja yksinkertaisesti peittää ko. pienehkön kaistan kaapin ja seinän välissä.

Yläkaapiston alatasolla oleva koristelistan pää on myös irti. Yläkaapisto on hieman kenossa ja on samalla vetänyt gyproc tms. seinää hieman vinoon. Kaapiston pohjalevy roikkuu hieman ja on osin irti.

Yläkaapistoa ei ole ole tuettu esim. pöytätasoon kiinnitettävillä "jaloilla". Jalat (esim. kromattu teräsputki tms.) voisi mahdollisesti hankkia ja asentaa yläkaappien ja pöytälevyn väliin. Mahdollisesti kaapiston voi kiinnnittää kattoon nykyistä tukevammmin ja tukea tällä tavoin. Korjaustavasta toivotaan ratkaisuehdotusta ja siistiä toteutusta urakan toteuttajalta.

Pohjalevyssä on kaksi pientä valaisinta, joista toinen ei toimi. Pohjalevyn korjauksen yhteydessä ko. valaisimen korjaus, tai valaisimen vaihto esim. led-valaisimeen, on optio urakkaan, jota voi myös tarjota, mikäli sähkötyölupa/pätevyys löytyy.

Ko. kohdassa ei ole mitään kodinkoneita, liesituuletinta, vesipisteitä, tms. laitteita, ainoastaan pienet spottivalaisimet kaapiston pohjassa.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa