Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kattolampun asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

2005

 Remontin toteutus

20.07.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Lampun asennus

Kuvaus

Olohuoneessa on tällä hetkellä yksi kattolamppu ja siihen liittyvä kanta katossa. Olemme hankkineet toisen lampun (kuvissa näkyvä musta valaisin), jonka haluaisimme asennettavan ruokapöydän päälle ja pöydän suuntaisesti. Tämä voitaisiin tehdä mielellään tuosta olemassaolevasta kannasta vetäen kaapelin siististi pintaa pitkin (katossa ura jota voisi hyödyntää).

Kuvassa näkyvän vanhan lampun otamme pois jo valmiiksi. Vanhan kattovalaisimen kiinnityksen reikiä voisi hiukan siistiä jos mahdollista / tarvetta on, en ole sitä vielä irti ottanut niin en ole varma kuinka paha jälki siitä jää.

Lisäksi ajattelimme laittaa erillisen lampun / plafondin tuohon vanhaan kantaan / sen koukkuun. Olohuoneen lampuille on kaksi katkaisinta joista toinen ei mielestäni tee mitään, eli arvelisin että kannassa olisi kahdelle kytkennälle piuhat, mutta varma en ole. Kannassa myös mielestäni kaksi settiä piuhoja. Lamput olisi hyvä saada toimimaan erillisillä katkaisimilla, ts. tämän voisi tarkistaa että onhan tosiaan näin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua