Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kaksion remontti sisältäen: seinän purku, sähkötyöt, pintojen viimeistely, suihkukulman poisto ja uuden asennus, allaskaapin asennus.

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

44 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.01.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kaksion remontti sisältäen: seinän purku, sähkötyöt, pintojen viimeistely, suihkukulman poisto ja uuden asennus, allaskaapin asennus.

Alla listattuna lisätietoja:
-Olohuoneen ja keittiön välisen 10cm paksun seinän purku ja pintojen siistiminen. Purettavan seinän korkeus 280cm ja leveys 255cm (pois lukien oviaukko 71x205cm). Seinän pinnoilla on n. 20 mm paksu rappaus molemmin puolin. Seinän runkomateriaalina toimii luginomassa, jonka paksuus on n. 60 mm. Seinän kokonaispaksuus on n. 100 mm. Seinä ei ole kantava eikä siinä ei ole asbestia.
-Tarvittavat sähkötyöt purettavan seinän osalta. Purettavassa seinässä on sähkö- ja tv-pistorasiat, jotka tulisi siirtää.
-Lattian paikkaus ja siistiminen seinän kohdalta mosaiikkiparketilla. (Tai teidän suosittelemalla vaihtoehtoisella tavalla)
-Mahdollinen kattopaneelien uusiminen. Olohuoneessa ja keittiössä on erilevyiset valkoiset kattopaneelit, kuulen mieluusti teidän suosituksen miten tämä kannattaisi ratkaista. Onko parempi esim. jättää seinän yläreunasta purkamatta jonkin verran, jotta ei tarvitse koskea kattopaneeleihin.
-Kylpyhuoneen vanhan suihkukulman poisto ja uusien taittuvien suihkuseinien asennus
-Kylpyhuoneen allaskaapin asennus

Remontin voi toteuttaa joustavalla aikataululla, mutta toiveena olisi että ennen vuodenvaihdetta remontti olisi tehty. Näytän kohdetta mielelläni tarjousten tarkentamiseksi.

Liitteessä pari kuvaa purettavasta seinästä, sekä lattiasta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua