Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

KAHDEN TERASSIN LAUDOITUS SIPERIAN LEHTIKUUSI LAUDALLA / VANTAA TIKKURILA

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

63 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.10.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Etsimme ammattitaitoista ja Siperian lehtikuusilaudasta kokemusta omaavaa terassin tekijää/tekijöitä tekemään terassilaudoitusta Vantaan Tikkurilaan. Työ on mahdollista aloittaa vaikka heti.

Kyseessä on uusi rakenteilla oleva omakotitalo, jonka kahden terassin kestopuiset rungot ovat juuri valmistuneet. Enää puuttuu siis Siperian lehtikuusi laudalla (28x120, laudan pituus 4 metriä) toteutettava terassien laudoitus. Nyt kaipaamme terassien laudoitukseen ammattitaitoista tekijää/tekijöitä, joilla on kokemusta nimenomaan Siperian lehtikuusesta terassimateriaalina.

Sisääntuloterassi on kooltaan noin 11 m2 ja oleskeluterassi noin 52 m2. Yhteensä terassia on siis noin 63 m2. Lisäksi molempiin terasseihin tulee portaat.

Ole yhteydessä, mikäli kiinnostuit. Toivoisimme saavamme mahdollisimman pikaisesti tarjouksen ja olisi hyvä jos ehdit käydä paikan päällä ennen tarjouksen antamista.

Urakoitsijalla pitää olla työtä varten omat työvälineet, jotka soveltuvat kyseiselle materiaalille. Urakoitsijalla oltava myös kaikki tarvittavat vakuutukset kunnossa.

Terassilaudoituksen teettäisimme mielellämme urakkahinnalla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua