Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kahden ilmalämpöpumpun asennus 2 krs punatiiliverhoiltuun paritaloon

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.06.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmalämpöpumpun asennus

Kuvaus

Tarvitsisimme asennuspalvelun kahden ilmalämpöpumpun asentamiseen 110 m2 paritaloasuntoon, jossa kaksi kerrosta ja avoportaikko. Seinä materiaali on punatiiliseinä. Molempiin kerroksiin asennetaan oma ilmalämpöpumppu. Yläkerrassa sisäpuolen seinä on kipsilevyä, alakerrassa betoniseinä. Sähkövedot asennuspaikoille toteuttaa meille toinen toimija.

Ilmalämpöpumput asennettaisiin ylä- ja alakerrassa pystysuunnassa samaan kohtaan. Meillä on ilmalämpöpumput omasta takaa (2 x Mitsubishi Netsu 4.3 (20 ZS-W), 2.0 KW) ulkoyksikköineen (ei multi-split toteutusta). Meillä on myös putket, asennuskourut, maatelineet ja suojakotelot omasta takaa. Ruskeat asennuskourut pinta-asennuksena ulkoseinälle ja ulkoyksiköt matalille maatelineille. Viemäröinti hoidetaan kaivamalla kondenssivesiputket (lämpökaapeleineen) maahan ja ohjaamalla ne sopivalla kaadolla kahden metrin päässä olevaan sadevesikaivoon.

Etsimme tarjouksia asennustyön osalta. Töiden toteutus mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme sähkötyöt saaneet ensiksi tehtyä. Kartoituskäynti ensi alkuun olisi varmasti hyvä idea suunnitelmamme toteutuskelpoisuuden varmistamiseksi.

Taloyhtiön kanssa muutostyön suunnitelmat on käyty ja hyväksytetty jo läpi.

Edellytämme, että asennustyön toteuttajalla on Tukesin myöntämät asianmukaiset luvat.

Liitteenä kuvaliite hahmotelma julkisivumuutoksista. Kuvassa valkoiset kourut, mutta niiden sijaan laitetaan ruskeat kourut.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua