Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Julkisivun sekä terassin kattojen puupinta / panelointi

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

205 m2

 Sijainti

Kauniainen

 Rakennuksen ikä

2023

 Remontin toteutus

02.10.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Koolaus

Kuvaus

Julkisivun pinnoitteeksi tulee osin rappaus ja osin puupinnoite. Nyt on siis kyse näiden puupintojen teosta, nämä ovat seinäpintoja joita on yhteensä 84,5m2. Rakenteeksi tulee ns koolauspuut kivipinnan päälle ja tähän kiinnitetään Lunawoodin paneelit.

Yllä mainitun lisäksi samat (tai vastaavat) Lunawood paneelit tulevat myös terassien kattoihin, näitä on paneloitavana yhteensä noin 120m2.

Materiaalit tulevat tilaajalta. Työkalut sekä tarvittavat nostolaitteet yms urakoitsijalta. Työmaalla on juuri käynnissä rappausurakka ja pieneltä tarvittavalta osin voi olla mahdollista hyödyntää rappausrakoitsijan telineitä.

Työn voi aloittaa periaatteessa välittömästi, mutta on syytä huomioida että työmaalla on tällä hetkellä myös muita urakoitsijoita, joten tältä osin joustavuutta tarvitaan. Työ tulisi kuitenkin saattaa valmiiksi 15.9. mennessä. Toimitamme mielellään lisätietoja ja on myös mahdollista keskustella urakasta yksityiskohtaisemmin VTJmme kanssa. Toivoisimme kuitenkin ensin alustavaa hinta-arviota, jotta käytämme kaikkien aikaa järkevästi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua