Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneiston maalaus ja asennustöitä

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

73 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

18.08.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Onko yrityksessäsi tarkka maalari, joka tekee siistiä jälkeä, sekä jaksaa korjata ja tuunata? Työ olisi kerrostalohuoneiston maalaus maalarinvalkoisella sisältäen ikkunasyvennykset ja ihan joka nurkan. Huoneiston seinissä on erilaisia ruuveja ja koukkuja, jotka tulisi poistaa. Kolot paikataan ennen maalausta. Seinissä myös halkeamia, jotka korjataan ennen maalausta. Ovien karmeissa pieniä kulumia, jotka tulisi myös korjata ja maalata. Parvekkeen ovessa jälki, joka peitetään. Jotkut pinnat saattavat kaivata puhdistusta ennen maalausta. Lattialistat ja sähköpistokkeiden kuoret irrotetaan työn yhteydessä. Työn tekijä suojaa ensisijaisesti lattiapinnat.

Huoneiston saunan kaikki puupinnat vaativat puunsuojausta. Saunan pinnat tulisi käsitellä saunaan sopivalla kestävällä puunsuojalla. Myös saunan ovilistat vaativat suojausta. Mikäli puupinnat tarvitsevat puhdistusta, niin ne puhdistetaan.

Huoneiston muut työt olisivat saunan lampun hankinta ja vaihto. Saunan valaisin sijaitsee ristikon takana. Kylpyhuoneen valaisimeen oikeanlainen lamppu, pesukoneen siirto ja poistoletkun vaihto uuteen. Mikäli koneessa on nukkasihti tai kertynyttä likaa, niin liat puhdistetaan letkun vaihdon yhteydessä. Pesukoneen letkujen asennukset tarkastetaan ja kone siirretään lopuksi paikalleen.
Kertyneen lian siivouksessa pesukoneen siirron yhteydessä auttaa asunnon haltija tarpeen mukaan.

Eteisen kaapin reunaan hankitaan ja kiinnitetään valkoinen kulmalista, jonka pitää olla oikean pituinen. Lisäksi maalaustyön valmistumisen yhteydessä kiinnitetään mahdollisia uusia valaisimia kattoon, ja kiinnitetään muutama koukku. Kylpyhuoneen kaapin alle tarvitaan myös oikean pituinen lista, joka suojaa vesivalumilta. Astianpesukoneen tason alle mietitään listaa.

Hyvän maalarin lisäksi työhön tarvitaan hyvät yhteistyötaidot omaavaa kodin asennusmiestä, jonka kanssa yhdessä asunnon haltija voi sopia minkälaista maalia ostetaan ja mitä hankitaan. Mahdollisesti käydään yhdessä myös rautakaupassa.

Yrityksellä tulee olla taloustiedot kunnossa ( AA, AAA) ja kuulua ennakonperintärekisteriin, jotta työstä saadaan kotitalousvähennys. Lisäksi luotettava kumppani-logo yrityksessä herättää luottamuksen.

Teemme ennen työn aloitusta kirjallisen sopimuksen. Työstä tulee antaa vähintään kahden vuoden takuu. Pitkä kokemus on aina plussaa.

Toivotaan ensisijaisesti tarjoukset ja suositukset SÄHKÖPOSTILLA. Puheluihin ei työn vuoksi ehditä vastaamaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua