Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneen jakaminen kahteen, toisesta puoliskosta hiljainen "puhelinkoppi", jossa tuuletus, ja ovien asennus. Huoneen laminaatin poistaminen ja uuden lattian asennus. (n. 18m2)

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

51 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1918

 Remontin toteutus

16.07.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

Olevassa makuuhuoneessa on oviaukko ja puoli-avoin vaatehuone. Nykyisen vaatehuoneen tilalle halutaan tehdä hiljainen "puhelinkoppi"/työhuone, joka vaatii ilmanvaihdon ja sen sähköt, sähköjen muutoksia (katkaisija on nyt huoneessa, pitäisi siirtää puhelinkoppiin ja lisäksi tarve pistorasialle). Vaatehuoneen ja huoneen välinen nykyinen puolikas seinä pitäisi purkaa ja rakentaa uusi, äänieristetty seinä (esim. lisäpaksuutta kipsilevyillä yms.). Puhelinkoppiin pitää tehdä uusi oviaukko (olohuoneeseen päin) ja asentaa äänieristävä 7x21 ovi. Makuuhuoneen ja puhelinkopin väliseen seinään asennetaan kiinteä ikkuna tai kaksi valaisemaan koppia, ikkunatkin äänieristettyjä.

Makuuhuoneen oviaukko pienennetään ja siihen asennetaan 7x21 ovi.

Nykyisen laminaattilattian ja äänieristeen purkaminen ja pois vieminen, n. 18m2. Uuden äänieristeen ja laminaattilattian asennus makuuhuoneessa ja "puhelinkopissa", väliseinän asennuksen jälkeen ettei ääni kulje laminaattia pitkin huonesta toiseen.

Ovet ja ikkunat sekä muut materiaalit toivomme mukaan tarjoukseen. Ostamme lattian itse valmiiksi, sitä ei tarvitse lisätä tarjoukseen.
Ovet esim tämän näköisiä (valkoiset kehykset, huurrelasilla ja alumiinin värisillä painikkeilla ja lukolla): https://www.netrauta.fi/mantypeiliovi-lasilla-jeld-wen-unique-rustic-348-mittatilausovi.
Ikkunat esim tämän näköisiä (valkoiset kehykset): https://www.netrauta.fi/yksilasinen-ikkuna-hr-ikkunat-6x12-maalattu-valkoinen-karmi-kiintea-ikkuna-tasolasi

Lisäksi pitäisi lisätä yksi paksuus kipsilevyä naapurinpuoleiselle väliseinälle, että ääni kuuluu vähemmän naapurista.

Asunto on 2krs ilman hissiä, autolla pääsee pihan portin eteen. Leveät portaat. Huonekorkeus 2,95m.

Toiveena siistit, äänieristävät seinät. Voimme itse maalata seinät ja asentaa jalkalistat.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua