Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoltomaalaus

Hinta 5000,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

275 m2

 Sijainti

Kangasala

 Rakennuksen ikä

20

 Remontin toteutus

20.05.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Talon huoltomaalaus

Kuvaus

Pyydämme tarjoustanne vuonna 2003 valmistuneen 1 ½-kerroksisen omakotitalon ja autokatoksen huoltomaalauksesta. Rapattuja osia ei kunnosteta tässä urakassa. Huoltomaalausurakkaan ei sisälly terassilaudoitukset, metallipylväät, kaiteet tai sokkelit.
Nykyisten kourujen ja syöksytorvien purkaminen on tarkoitus sisällyttää rakennusten huoltomaalausurakkaan. Huoltomaalauksen jälkeen tilaaja teettää erillisurakkana uuden sadevesijärjestelmän asennuksen. Purettujen sadevesikourujen ja syöksytorvien pois vienti jäteasemalle sisältyy sadevesijärjestelmäurakkaan. Huoltomaalauksen aikana otsalautojen kunto tulee tarkistaa ja tarvittaessa uusia.
Alkuperäinen värisävy on vaalean harmaa, Tikkurila ”Paatsama”. Räystäiden aluslaudat, ikkunoiden ja ovien pielilaudat, otsa-, pääty- ja kulmalaudat valkoinen. Tarjouksessa tulee esittää arvioitu maalimenekki. Vajaat maaliämpärit (kohtuullisessa määrin) jäävät tilaajan omaisuudeksi.
Urakka tulee antaa liitteenä olevan laskelman mukaiselle määrälle. Määrät on laskettu julkisivupiirustuksista. Urakoitsijan tulee tarjouksessaan huomioida lisäksi muut maalattavat kohdat kuten räystäiden aluslaudat, ikkunoiden ja ovien pielilaudat, otsa-, pääty- ja kulmalaudat.
Liitteenä olevassa urakkarajaliitteessä on jaoteltu maalausurakkaan ja sadevesijärjestelmäurakkaan (=rakennusurakka) kuuluvat tehtävät.
Urakoitsijan tulee tarjouksessaan ilmoittaa urakan kokonaishinta sekä eroteltuna materiaalikustannukset ja työkustannukset. Tarjouksessa tulee ilmoittaa kohteen urakkaa varten arvioitu henkilötuntimäärä sekä lisä- ja muutostöiden tuntiveloitus.
Urakoitsijan tulee ilmoittaa tilaajalle kuuluvat työt (esim. suojaukset, irrotukset tms.).
Tarjouksessa tulee ilmoittaa vaikuttaako sää urakan viivästymiseen ja siten viivästymisen myötä esim. nostinkuluihin.
Urakkasopimus laaditaan RT 80264 mukaiselle lomakkeelle noudattaen rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja REYS-8 1995.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua