Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Erillistalon pintojen ja keittiön remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

200 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

23

 Remontin toteutus

20.04.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Kohde on kolmekerroksinen puurakenteinen ja tiiliverhoiltu 300m2 erillistalo, jonka keski-ja yläkerrokset on tarkoitus pintaremontoida, sekä uusia keittiö. Kellarikerrosta ei ole tarkoitus remontoida.


Keskikerros:

- Lattiapinta-alaa kerroksessa on noin 70m2, jonka osalta on tarkoitus vaihtaa nykyiset pinnoitteet uusiin (laattaa ja parkettia). Työnä olisi nykyisten laattalattioiden purku keittiössä, ruokailutilassa, eteisessä, sekä takkahuoneessa ja uudelleen laatoitus (pl. ruokailutila johon tulisi jatkossa parketti). Olohuoneen nykyinen parketti tulisi poistaa ja ottaaa talteen uudelleen käyttöä varten (kts. yläkerran lattian uudistus). Olohuoneeseen ja ruokailutilaan tulisi asentaa uusi parketti. Keskikerroksen alla on kivirakenteinen välipohja, jonka sähköinen lattialämmitys jää paikalleen. Urakkaan kuuluu myös jalkalistojen asennus.

- Seinissä on kaikissa huoneissa lasikuitutapetti, joka tulisi joko poistaa tai tasoittaa päälle ja maalata.

- Keittiön nykyiset kaapistot tulee purkaa ja asentaa uudet. Vesipisteitä tai liesituuletinta ei tarvitse siirtää, eikä seiniä tarvitse kaataa. Joitain seinäpintoja keittiössä täytyy purkaa sähkötöiden edeltä ja joitain valaisinpaikkoja täytyy siirtää. Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on noin 10 kappaletta. Uunin ja lieden paikat muuttuvat nykyisestä, ja niille tulee vetää sähköt.

- Kodinhoitohuoneessa tulisi purkaa nykyiset kaapistot ja asentaa uudet kalusteet. Lisäksi yksi seinäpinta tulisi tasoittaa ja maalata uudelleen.


Yläkerta:

- Lattiapinta-alaa kerroksessa on noin 70m2 (aula, 3 x makuuhuone), joissa pinnoitteena on parketti. Nykyisten hyväkuntoisten lankkujen alla puurakenteinen välipohja kuitenkin notkuu aulassa sekä isoimmassa makuuhuoneessa ja se tulisi suoristaa ja tukevoittaa. Tätä varten nykyinen parketti tulisi purkaa ja asentaa uudelleen. Tähän voidaan käyttää tarvittaessa keskikerroksesta poistettua samaa parkettia sikäli kun lankkuja tarvitsee uusia. Urakkaan kuuluu myös jalkalistojen asennus.

- Seinissä on kaikissa huoneissa lasikuitutapetti, joka tulisi joko poistaa tai tasoittaa ja maalata päälle.

- Yläkerran aulassa sekä yhdessä makuuhuoneista on noin 20m2 kattopinta joka tulisi uusia nykyisestä levyrakenteesta uuteen puupaneeliin.

Sähkötyöt
- Keittiön sähkötöiden lisäksi muutamia katkaisimia keskikerroksessa tulisi vaihtaa uusiin. Lisäksi ulkona autokatoksessa tulisi asentaa latauspaikka sähköautolle.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua