Erillisen vessan täysremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 3 m2
Rakennuksen ikä 19
Remontti toteutettiin 01.02.2019
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila Huoneistoremontti Vesi
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Oulussa sijaitsevan vuonna 2000 rakennetun omakotitalon wc-remontti. Kyseessä 1,5m x 1,5m kokoinen erillinen wc, jossa vino katto (korkeus 2,5-2,7m), eli pinta-ala 2,25m2. Tilassa ei ole lattiakaivoa. Wc sijaitsee heti ulko-oven vieressä.

Tarjoukseen tulisi sisällyttää purkutyöt, tällä hetkellä lattiassa on laatta + yhden laatan nosto seinälle + kaluston takana jonkin verran. Seinällä tapetti. Kaikki kalusteet vaihtuu. Kattoa ei tarvi vaihtaa, mutta kattolistat voisi vaihtaa. Lisäksi olisi hyvä, jos ovenkarmit voitaisiin hioa ja maalata.

Lattiaan halutaan Bauhausin 6-kulmainen laatta (https://www.bauhaus.fi/lattialaatta-hexo-musta.html) ja seinälle n 120cm korkeuteen valkoinen 30x60 laatta (https://www.bauhaus.fi/seinalaatta-snow-white-30-x-60-cm-kiiltava-valkoinen.html) Seinän yläosaan tulee tapetti. Kalusto tulee olemaan yhden seinän levyinen ja vesipiste + pönttö pysyvät vanhoilla paikoilla. Voimme ostaa itse ison osan tarvikkeista, mutta esim tasoitteet olisi hyvä tulla tekijän kautta.

Toivon, että tarjoukseen sisältyisi kaikki työt sisältäen lvi- ja sähkötyöt. Lisäksi toivon, että tarjouksessa on eriteltynä purkamisen ja siivouksen/jätteiden kuljetuksen osalta erittely, jotta voidaan harkita, että tehdäänkö mahdollisesti jotain itse.

Remontin aloitusaikataulu on aika joustava, mutta toive on 2019 vuoden alkupuolella.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa