Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Epoq-keittiön asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.07.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Epoq-keittiön asennus 26.7 alkavalla viikolla (tai sopimuksen mukaan).

Liitteenä on kuvia keittiösuunnitelmasta, sekä keittiöstä nykyhetkellä ja ennen purkua. Keittiökokonaisuuden ulkopuolella jäävät seinät on tasoitettu ja pohjamaalattu. Ne pintamaalataan 12.7. alkavalla viikolla. Lattia tullaan asentamaan ennen keittiötä.

Tarjouksen tulee sisältää keittiötä varten tehtävät pohjatyöt. Tässä asennuksessa pitää huomioida se, että hormissa olevaa luukkua ei saa peittää, eli jalojen korkeus pitää olla minimissä (myös mikroseinällä, koska näyttää paremmalta jos kaikki on samalla korkeudella), jotta koko keittiön korkeus laskee muutamalla sentillä.

Laminaattityötasot tilaan muualta, joten niistä pitää paikan päälle tehdä sopivia, jotta upotettavat pistorasiat (2 kpl), keittotaso, allas (50x40 cm) ja hana mahtuvat. Työtasoja pitää myös hieman lyhentää.

Keittiössä on ennen ollut vain liesi ja jääkaappi. Uutena tulee jääkaappipakastin, liesituuletin (aktiivihiili), keittotaso, uuni, astianpesukone ja toiselle seinälle vielä mikro. Jääkaapin ja uunin takana on sähköä, sekä välitilassa. Näistä pitäisi saada taiottua sähköä kaikkiin uusiin kodinkoneisiin. Välitilaan ei tule jäämään pistoketta, vaan siitä pitäisi myös vetää sähköä työtasoon, johon tulee upotettu pistorasia. Mikroseinällä on vain yksi pistorasia ”ikkunanurkassa”. Siitä pitäisi saada sähköä mikroon ja työtasoon, koska tällekin puolelle tulee upotettu pistorasia. Yläkaappien alle asennetaan muutama valospotti (4-6 kpl). Seinässä roikkuu vielä vanha lamppu. Tarkoitus olisi saada uudet spotit liitettyä siihen, jotta spotit toimivat jatkossa jo olemassa olevalla valokatkaisijalla. Vesipistettä ei tarvitse siirtää, mutta vesipisteen viereen tulee astianpesukone. Uunikin jää samalle paikalle kuten ennen, mutta en tiedä mitä sähköä seinästä tulee, kun edellinen keittiö on asennettu 1967.

Välitilaan tulee mosaiikkilaattaa, jonka laatoituksen tulisi sisältyä tarjoukseen (jatkuu hormiseinälle reunaan asti). Lisäksi urakoitsijan pitää asentaa jalkalistat keittiöön (muutama metri, koska alasokkeleiden eteen ei tarvitse asentaa listoja).

Kirjoita tarjoukseen selkeästi mikäli minun tehtäväkseni jää hankkia sähkäriä ja putkaria, vai hoitaako urakoitsija senkin osuuden. Sähkötöistä tulee lopputarkastuksen yhteydessä esittää Tukes pohjainen käyttöönottopöytäkirja (urakoitsija täyttää), ja LVI asennuksista keittiön osalta vastuuvakuutuksen omaavan putkiliikkeen maksettu lasku.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua