Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Autotallin seinien ja katon maalaus sekä valaisimien uusinta

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

19 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.01.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Sähkötyöt:
Valaisimien poisto maalauksen ajaksi
Kolmen uuden ledi/loisteputkivalaisimen pinta-asennus ja pintajohdotus osana työtä. Valaisimien hankinta joko mun tai teidän toimesta. Tallista ei ole erikseen sähkökaaviota, mutta kaikki johdot ovat pinta-asennuksen takia näkyvillä. Valaisimien lisäksi muut asennustarvikkeet urakoisijan toimesta.

Maalaus:
Maalaus kattaa neljä seinää ja katon. Yhdellä seinällä on vesikiertoinen patteri joka pitää myös maalata. Patterissa hieman ruostetta yhdessä kohtaa, joten se vaatii todennäköisesti hieman hiontaa ennen maalausta jotta maali pysyy paikallaan.
Toinen seinä koostuu pääasiallisesti puuosista joita ovat pystypuut ja vaneri. Yleiskuvassa näkyvät puurimat on poistettu ja jäljellä vain ylin ja osa toisiksi ylintä maalauksen helpottamiseksi. Kolmas seinä on autotallin päätyseinä. Neljäs seinä pitää sisällään hyvin vähän maalattavaa koska kyseisellä seinällä on ovet. Katon ja seinien yläosan maalausta vaikeuttaa tallin läpi menevät putket (5 kappaletta) ja näitä ei tule maalata vaan suojata roiskeilta. Kuvassa lähinnä ovia oleva erillinen valo poistetaan mun toimesta ennen maalausurakan alkua, samoin muut seinällä olevat ruuvit, naulat sekä palaan umpeen.

Lattiaa ei tarvitse maalauksen ajaksi suojata, mutta isoimmat maalitipat poistaa. Maalauksen tarkoitus on peittomaalaus seinien ja patterien ollessa todella likaiset. Kuvista poiketen talli on myös täysin tyhjä.

Tallin pituun 7m


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua