Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Autotallin loisteputkivalaisimien paikan siirto ja rasia nostoven sähkömoottorille

Hinta 374,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.01.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta on olemassa sähkösuunnitelma
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja täytyy siirtää
- Valaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 1

Autotalliin talon alakerrassa vaihdetaan kippiovi, jonka kiskojen paikka katossa vaatii kahden loisteputkivalaisimen paikan siirtoa suunnassaan 20 - 40 cm ja rasian kiinnittämistä kippioven moottoria varten. Autotallin katto on ontelolaattaa. Tilan korkeus on 208 cm.

Vaihtoehdot arvioitava hintavaikutuksin:

1) Vaihdetaan nykyisen valaisimien paikalle matalampi korkeintaan 6cm korkea valaisin, valaisimia on 2. Nykyiset valaisimet eivät mahdu ylös nostetun oven alle, joten ne vaihdetaan matalampiin. Lisäksi asennetaan pistorasia kippioven moottoria varten kattoon lähelle moottoria. Paikka autotallin keskiviivalla noin 350 cm ulkovesta.

2) Kuten edellä, mutta uusia valaisimia ei hankita, mutta entisten loisteputkivalaisimien paikkaa siirretään suunassaan 20 cm (oikea ovelta katsottuna) ja 40 cm (vasen ovelta katsottuna). Pistorasia moottorille asennetaan kattoon katon keskilinjalle lähelle oven moottoria.

3) Vaitoehto 1 tai 2 ja lisätyönä (Optio) korjataan autotallin oven ulkoinen ovenpäällinen lamppu. Vika siinä on, että se polttaa sulakkeen miltei heti, jos sulake vaihdetaan. Silloin myöskään kohdissa 1 ja 2 mainitut kattovalaisimet eivät toimi, eikä talon ulkopuolinen sähkörasia autotallin oven vieressä saa sähköä. Sulakevian sivuuttamiseksi on mahdollista tehdä uusi (pinta)johdotus, mikäli tarpeen. Sulaketaulu on teknisessä tilassa autotallin peräosan yläpuolella ja sinne on valmis kaapelikanava. Virta tulee taloon autotalllin seinästä ja johdot nousevat suojan sisällä seinää pitkin tekniseen tilaan.

4) Kaikkiin vaitoehtoihin tarvitaan sähköjohtoa valaisimen siirron verran ellei ole löysää. Johto kulke ontelaatan ontelossa. Johtojen haaroitinrasioita on autotallin katossa muutama. Voi toteuttaa myös pintavetona, mikä koskee erityisesti oven moottorin rasiaa, jos sille ei saa virtaa valaisimelle tulevasta johdosta.

5) Talossa on myös muita rasiakorjauksia ja valaisun parannuksia, joista voisin neuvotella tämän tarjouspyynnön jälkeen ja ulkopuolella. Talo on rakennettu 1987.

Toimitan lisätietoja tarvittaessa osoitteesta risto.su@gmail.com. Tarjoaja voi tehdä käynnin paikan päällä mikäli siitä sovitaan.

Jätän mahdollisuuden, että en hyväksy mitään tarjouksista, jos ne ovat kippioven hintaan nähden kohtuuttoman kalliita (yli 15% oven hankintahinnasta, jolloin tiellä olevat valaisimet yksinkertaisesti poistetaan käytöstä ja moottori kytketään rasiaan jatkojohdolla).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua