Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Auton kotilatausaseman asennus (1-vaihe)

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

2011

 Remontin toteutus

19.06.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Auton latausaseman asennus

Kuvaus

Auton kotilatausaseman 1-vaiheasennus autokatokseen, seinään nykyisen lämmityspistorasian oikealle puolelle. Latausasema ostettu, Webasto Pure II: (https://www.verkkokauppa.com/fi/product/682366/Webasto-Pure-II-sahkoauton-latausasema-Type2-22-kW-4-5-m). Tehokkaampi latausasema oli ostohetkellä halvempi kuin 11 kW versio , sen vuoksi ostettu "ylitehoinen" asema, kun säätövaraa alaspäin riittää.

Taloyhtiön sähkölatausselvityksen mukaan helposti saavutettavissa oleva latausteho 3.6 kW (16A). Autokatoksessa on pistorasia, josta voi ottaa sähkön latausasemalle, näin parilla naapurilla on tehty vastaavan aseman kanssa. Latausasemassa on dippikytkimet tehon säätöä varten.

Sähkökaappiin tarvitaan tehoristeily, yhtiön sähkölatausselvityksen mukaan päällä voi olla joko esim. kiuas tai auton lataus, tarkempi kuvaus liitteenä olevassa raportissa.
Lisäksi sähkökaappiin ostin latausaseman kulutuksen mittausta varten Shelly Pro 1PM DIN-kiskoreleen: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/835585/Shelly-Pro-1PM-DIN-kiskorele-1-vaiheinen


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua