Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Autokatoksen pienkorjaus ja maalaus

Hinta 3700,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

115 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

24

 Remontin toteutus

11.05.2015

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Ulkomaalaus

Kuvaus

Autokatokseen sisältyy 6 auton katos, varasto-osa ja roskakatos. Autokatos on pääosin tiilirakenteinen, kunnostustyö koskee vähäisiä laudoituksia ja metallirunkoa. Työt koskevat ainoastaan ulkorakenteita. Rakennus on valmistunut vuonna 1990.

Töiden sisältö:

Puuosien kunnostukseen sisältyy lahojen laudoitusten vaihto, yläjiirin korjaus roskakatoksen yläpuolella, roskakulmaukseen erillisten suojien/ohjainten teko.

Puuosien maalaukseen sisältyy lian ja huonon maalin poistotyöt sekä maalaus kahteen kertaan. Vesikourujen alla olevia lautoja ei käsitellä, koska ne on juuri vaihdettuja. Sekä laudoitetut seinärakenteet että katon alapinta maalataan. Laudoituksen arvioitu ala on noin 115 m2 (karkea arvio, tarjoaja itse vastaa alan tarkistamisesta paikan päällä).

Metalliosien kunnostukseen sisältyy koko katostilan kiertävän kehikon kunnostus: huonon maalin riittävä poisto ja alla olevan ruosteen poisto, ruostesuojakäsittely sekä maalaus kahteen kertaan metallimaalilla.

Urakkaan sisältyy jätteiden asianmukainen hävittäminen ja kaikkien tarvikkeiden hankinta.

Urakka suoritetaan touko-kesäkuussa. Tarjoaja esittää työlle tarkemman aikataulun ja arvion työn kestosta. Sateelle alttiina olevia osia ei maalata sadepäivinä.

Tarjous tehdään kokonaishintaisena sisältäen kaikki työstä, kuljetuksista ja materiaaleista aiheutuvat kustannukset. Tarjoukseen on sisällytettävä lyhyt selostus töiden toteutustavasta ja käytettävistä aineista.

Taloyhtiö vastaa autojen poiskuljettamisesta autokatosta koskevien töiden ajaksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua