Autokatoksen pienkorjaus ja maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 115 m2
Rakennuksen ikä 24
Remontti toteutettiin 11.05.2015
Kategoria Huoneistoremontti Ulkomaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Autokatokseen sisältyy 6 auton katos, varasto-osa ja roskakatos. Autokatos on pääosin tiilirakenteinen, kunnostustyö koskee vähäisiä laudoituksia ja metallirunkoa. Työt koskevat ainoastaan ulkorakenteita. Rakennus on valmistunut vuonna 1990.

Töiden sisältö:

Puuosien kunnostukseen sisältyy lahojen laudoitusten vaihto, yläjiirin korjaus roskakatoksen yläpuolella, roskakulmaukseen erillisten suojien/ohjainten teko.

Puuosien maalaukseen sisältyy lian ja huonon maalin poistotyöt sekä maalaus kahteen kertaan. Vesikourujen alla olevia lautoja ei käsitellä, koska ne on juuri vaihdettuja. Sekä laudoitetut seinärakenteet että katon alapinta maalataan. Laudoituksen arvioitu ala on noin 115 m2 (karkea arvio, tarjoaja itse vastaa alan tarkistamisesta paikan päällä).

Metalliosien kunnostukseen sisältyy koko katostilan kiertävän kehikon kunnostus: huonon maalin riittävä poisto ja alla olevan ruosteen poisto, ruostesuojakäsittely sekä maalaus kahteen kertaan metallimaalilla.

Urakkaan sisältyy jätteiden asianmukainen hävittäminen ja kaikkien tarvikkeiden hankinta.

Urakka suoritetaan touko-kesäkuussa. Tarjoaja esittää työlle tarkemman aikataulun ja arvion työn kestosta. Sateelle alttiina olevia osia ei maalata sadepäivinä.

Tarjous tehdään kokonaishintaisena sisältäen kaikki työstä, kuljetuksista ja materiaaleista aiheutuvat kustannukset. Tarjoukseen on sisällytettävä lyhyt selostus töiden toteutustavasta ja käytettävistä aineista.

Taloyhtiö vastaa autojen poiskuljettamisesta autokatosta koskevien töiden ajaksi.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa