Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Aurinkosähköjärjestelmä mökille sähkötöineen

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

45 m2

 Sijainti

Kuhmoinen

 Rakennuksen ikä

40

 Remontin toteutus

18.09.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kesämökin ja saunamökin sähköistys 230v aurinkosähköjärjestelmällä. Urakkaan kuuluu sekä aurinkosähköjärjestelmä että tarvittavat sähkötyöt mökissä sekä saunamökissä.

Tavoitteena on saada aurinkosähköjärjestelmä, jolla valaistus n. 15 valopistettä, n. 10 pistorasiaa, jääkaappi, televisio, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vesipumppu, pölynimuri, tietokone etätyöskentelyä varten sekä tavanomaiset sähkötyökalut saadaan toimimaan huhti-lokakuu kesäkäytössä. Sähköjohdot voidaan vetää pinta-asennuksina. Kummatkin rakennukset ovat lautarakenteisia kesäkäyttöön suunniteltuja mökkejä.

Tontilla on paljon isoja puita, mutta rantaan saa sijoitettua aurinkopaneelit ilman puiden aiheuttamia varjoja. Saunamökki on n. 25metriä aurinkopaneeleiden sijoituspaikasta. Saunamökistä on matkaa varsinaiseen mökkiin 45metriä (ks. piirroskuva). Kaivamme itse sähköjohdoille maahan suojaputket, joten kaapelin veto onnistuu valmiina oleviin suojaputkiin. Teemme itse myös aurinkopaneelien telineiden vaatimat perustukset. Tarvittaessa teemme itse myös muita erikseen sovittavia valmistelevia töitä, joilla helpotetaan urakan suorittamista.

Urakoitsija voi ehdottaa sopivaksi katsomaansa aurinkosähköjärjestelmää akkuineen. Haluamme kuitenkin järjestelmän olevan 230v, jotta "tavalliset" sähkölaitteet saadaan toimimaan. Tarjouksessa on hyvä tuoda selkeästi esiin, millaiset aurinkopaneelit, lataussäädin, invertteri ja akusto olisi ehdotuksen pohjana. Lisäksi sähkötöiden hinnoitteluperiaatteet on hyvä tuoda selkeästi esiin sekä alustava kokonaistyömäärä ja kokonaiskustannusarvio (sis. työ, materiaalit ja aurinkosähköjärjestelmä)

Kesämökki sijaitsee saaressa (Kuhmoinen Haukkasalo), mutta saareen on lossiyhteys ja tie tulee perille tontille. Lossin aikataulut on huomioitava työskentelyssä. Parkkitilaa on riittävästi tontilla. Aikataulun suhteen olemme joustavia. Ohessa muutama kuva kohteessa, jotka havainnollistavat asiaa. Suunnitelmamme on alustava ja siihen saa toki ehdottaa muutoksiakin. Annamme mielellämme lisätietoja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Kuhmoinen

Tarvitsetko apua?

Kysy apua