Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asunnon seinien sisustusmaalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

85 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

2012

 Remontin toteutus

03.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Seinän maalaus

Kuvaus

Siistin kerrostaloasunnon käytävän ja olohuoneen seinien maalaus. Maalattavaa seinäpinta-alaa on noin 85 m2. Seinät ovat valkoiset, toiveena maalauttaa ne himmeällä valkoisella Tikkurilan Harmony-sisustusmaalilla. Osa seinistä on kiviseinää, osa kipsilevyä. Seinät on jo kitattu koloista ja ruuvinreijistä. Yksikin kerros maalia voi pääosin olla riittävästi, mutta kaksikin kerrosta tarpeen mukaan. Telamaalaus.

Lisäksi mahdollisena lisätyönä makuuhuoneen kahden seinän korjausmaalaus sinisellä Harmony-sisustusmaalilla. Makuuhuoneessa myös tarve silottaa kipsiseinien nauhaus joka paikoin maalin alta kupruillut.

Asunto on sisustettu, mutta huonekalut saadaan valmiiksi pois maalauksen tieltä. Toiveena olisi, että työ olisi tehty ennen juhannusta. Tarjoukset toivotaan esitettävän ilman maaliin meneviä kustannuksia, ne hankitaan erikseen. Suojausmateriaalit ja muut maalausvälineet toivotaan löytyvän suorittavalta ammattilaiselta. Jälki tietysti oltava kohtuullista ammattilaislaatua.

Maalauksen jälkeen asuntoon olisi myös tarve asentaa jalkalistat kaikkialle kylpyhuoneita lukuunottamatta. Lisäksi ovilistat ja makuuhuoineisiin kattolistat. Listojen kiinnitys liimaamalla. Listat ostetaan myös erikseen, mutta toive on, että suorittava ammattilainen voi ne hakea ennen asennusta. Voitte tehdä tarjouksen vain jommasta kummasta työvaiheesta tai koko projektista.

Ohessa pohjapiirrustus asunnosta, johon merkitty punaisella maalattavat seinät. Osa seinistä on siis jo maalattu.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua