Asunnon maalaus, verhokiskojen asennus sekä lattian purku ja uusiminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 59 m2
Remontti toteutettiin 22.03.2021
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Asunto kaipaisi kunnostusta edellisten asukkaiden jäljiltä ja tekemistä olisi lattiasta kattoon. Projekti voidaan myös jakaa kahteen osaan: Maalaus ja verhokiskot sekä lattian uusiminen listoineen. Voit jättää tarjouksen koko projektista tai sen osasta.

Asunnon tiedot:
2h,k,kph,vh,lasitettu parveke, 59 m²
Rakennesvuosi 1976
Koivukylä, Vantaa

Aikataulu:
Kevät 2021 tai heti kun sopiva urakoitsija löytynyt.

Maalaus, katto ja mahdollisesti seinätkin:
Katto epätasainen (sävyltään ja pinnaltaan) ja lamppujen kohdalta tummuneet. Myöskin poistetut seinät näkyvät selvästi katossa, joten uusi valkea maalipinta olisi hyvä. Mikäli samalla kertaa hoituisi kätevästi seinien maalaus, voi siitäkin tehdä tarjouksen.
Väreinä perus valkea sekä tehosteseiniksi (2kpl) voisi olla harmaa.

Uudet verhokiskot, olo- ja makuuhuone sekä keittiö:
Tällä hetkellä huoneissa on vanhat kiskot sekä puinen koristelevy on asennettu seinästä seinään, joten keskeltä se on päässyt pullistumaan ja irronnut naulauksistaan.
Tilalle alumiiniset tuplakiskot, tämä varmaan hyvä ja siisti vaihtoehto.
Tässä vaiheessa varmasti joutuu asentamaan palovaroittimen uuteen sijaintiin, sillä se on asennettu liian lähelle seinää keittiössä.

Eteisen vaatekaapin purku:
Eteisessä on ikean vaatekaappi, jonka voisi purkaa ja hävittää. Tämä lähinnä sen takia, että saadaan eteiseen kokonaan uusi lattia.

Laminaattilattian uusiminen:
Nykyinen, vanha laminaattilattia on asennettu huonosti ja "tein itse ja säästin" -periaatteella. Hieman epätasainen joistakin paikoista, sekä huoneiden väliset kynnykset uppoavat laminaattien väliin.
Ja koska uusitaan myös jalkalistat, voisi tähän valita johtouralla olevat listat, sekä asentaa kaiutinjohdoille terminaalit. Kaiutinjohdot joutuisivat kulkemaan yhden oven välin (keittiö-olohuone) kynnyksen alla.

Ja tämän kaiken lisäksi veisitte vielä rakennus- ja purkujätteet sekä maalit pois. Ylimääräiset laminaatit ja muut tarpeelliset jätetään tilaajalle mahdollisia korjauksia varten. Tilaaja voi tilata mahdolliset materiaalit, kunhan on varmistettu niiden sopivuus ja määrä.


Urakasta kiinnostuneille tarjoan mielelläni lisätietoja ja kuvia, sekä voidaan sopia myös tarkempi tutustuminen asuntoon.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa