Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asunnon maalaus, verhokiskojen asennus sekä lattian purku ja uusiminen

Hinta 3652,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

59 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.03.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Asunto kaipaisi kunnostusta edellisten asukkaiden jäljiltä ja tekemistä olisi lattiasta kattoon. Projekti voidaan myös jakaa kahteen osaan: Maalaus ja verhokiskot sekä lattian uusiminen listoineen. Voit jättää tarjouksen koko projektista tai sen osasta.

Asunnon tiedot:
2h,k,kph,vh,lasitettu parveke, 59 m²
Rakennesvuosi 1976
Koivukylä, Vantaa

Aikataulu:
Kevät 2021 tai heti kun sopiva urakoitsija löytynyt.

Maalaus, katto ja mahdollisesti seinätkin:
Katto epätasainen (sävyltään ja pinnaltaan) ja lamppujen kohdalta tummuneet. Myöskin poistetut seinät näkyvät selvästi katossa, joten uusi valkea maalipinta olisi hyvä. Mikäli samalla kertaa hoituisi kätevästi seinien maalaus, voi siitäkin tehdä tarjouksen.
Väreinä perus valkea sekä tehosteseiniksi (2kpl) voisi olla harmaa.

Uudet verhokiskot, olo- ja makuuhuone sekä keittiö:
Tällä hetkellä huoneissa on vanhat kiskot sekä puinen koristelevy on asennettu seinästä seinään, joten keskeltä se on päässyt pullistumaan ja irronnut naulauksistaan.
Tilalle alumiiniset tuplakiskot, tämä varmaan hyvä ja siisti vaihtoehto.
Tässä vaiheessa varmasti joutuu asentamaan palovaroittimen uuteen sijaintiin, sillä se on asennettu liian lähelle seinää keittiössä.

Eteisen vaatekaapin purku:
Eteisessä on ikean vaatekaappi, jonka voisi purkaa ja hävittää. Tämä lähinnä sen takia, että saadaan eteiseen kokonaan uusi lattia.

Laminaattilattian uusiminen:
Nykyinen, vanha laminaattilattia on asennettu huonosti ja "tein itse ja säästin" -periaatteella. Hieman epätasainen joistakin paikoista, sekä huoneiden väliset kynnykset uppoavat laminaattien väliin.
Ja koska uusitaan myös jalkalistat, voisi tähän valita johtouralla olevat listat, sekä asentaa kaiutinjohdoille terminaalit. Kaiutinjohdot joutuisivat kulkemaan yhden oven välin (keittiö-olohuone) kynnyksen alla.

Ja tämän kaiken lisäksi veisitte vielä rakennus- ja purkujätteet sekä maalit pois. Ylimääräiset laminaatit ja muut tarpeelliset jätetään tilaajalle mahdollisia korjauksia varten. Tilaaja voi tilata mahdolliset materiaalit, kunhan on varmistettu niiden sopivuus ja määrä.


Urakasta kiinnostuneille tarjoan mielelläni lisätietoja ja kuvia, sekä voidaan sopia myös tarkempi tutustuminen asuntoon.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua