Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asuintalon ja autokatoksen (uudiskohde) julkisivun maalaus

Hinta 6400,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

284 m2

 Sijainti

Nurmijärvi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.07.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Ulkomaalaus
Julkisivuremontti

Kuvaus

Tarjousta pyydetään uudiskohteen pohjamaalatun julkisivun maalamisesta ja maalausta edeltävistä pohjatöistä.

Kohteeseen kuuluu asuinrakennus, jossa on 210 kerrosalaneliötä, ja autokatos, jonka pohjapinta-ala on noin 66 neliötä.

Molemmissa rakennuksissa on lautaverhoilu, joka on pohjamaalattu. Urakassa kertaalleen maalatut verhoilulaudat valmistellaan ja maalataan kerran, minkä jälkeen verhoilussa on kaksi kerrosta maalia. Kummassakin rakennuksessa on avoräystäät, joiden ristikkopalkkien päät ovat näkyvissä. Nämä sekä kuistin, terassin ja parvekkeen puuosat on maalattava kahteen kertaan.

Asuintalon julkisivujen yhteenlaskettu pinta-ala on noin 256 neliötä. Yhtäältä tässä luvussa on mukana ovi- ja ikkuna-aukot, joita ei maalata, mutta toisaalta siinä ei ole mukana pohjapinta-alaltaan n. 18 neliöistä parveketta ja tämän alapuolista samankokoista terassia eikä talon kyljessä olevaa pientä avokuistia, jonka pohjapinta-ala on n. kuusi neliötä. Räystäiden, parvekkeen, terassin ja kuistin pinta-alan suuruutta on vaikea arvioida.

Autokatoksessa maalattavaa on aika vähän, koska vain harkkorungon päällä oleva puinen yläpohja maalataan. Autokatoksessa on maalattavaa n. 28 neliötä julkisivua ynnä avoräystäät.

Ulkoverhoilun maalamiseen käytetään Teknosin T7063:sta. Parvekkeen, terassin ja kuistin maalamiseen käytetään Teknos Woodexia (sävy 1814). Voitte halutessanne sisällyttää urakkatarjoukseenne tarvittavat aineet erillisinä riveinä. Joka tapauksessa toivoisin arviotanne tarvittavien aineiden menekistä siltä varalta, että järjestän maalit itse työmaalle.

Koska talo on verrattain korkea, urakassa tarvitaan jonkinlaisia telineitä tai nostimia. Pyydän sisällyttämään kaikki tarvittavista apuvälineistä aiheutuvat kustannukset tarjoukseenne.

Kuten huomaatte, kohteessa on paljon huomioitavia seikkoja mistä syystä toivon kohteeseen tutustumista ennen tarjouksen antamista. Soitattehan kuitenkin ensin, jotta voin varautua esittelemään kohdetta.

Jään kiinnostuneena odottamaan tarjoustanne, lisäkysymyksiä tai molempia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua