Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asbestikartoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1967

 Remontin toteutus

03.05.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Rakennuttaminen ja projektijohto

Kuvaus

Keittiön ja eteisen alkuperäiset 60-luvun kaapistot puretaan ja tilalle asennetaan uudet kaapistot. Keittiön ja eteisen tilajärjestys tulee pysymään samana, eikä vesipisteiden tai viemärien paikat muutu. Astianpesukone tulee altaan viereiseen kaappiin lisäksi ja siten joko nykyinen sekoitin uusitaan sekoittajalla jossa APK sulku tai lisätään pelkkä APK sulku nykyisen sekoittimen lisäksi. Sekä allaskaappiin että APK kohdalle asennetaan vuotokaukalo. Uuni ja liesi uusitaan ottaen huomioon 1-vaihe 20 A lieden sähköliittymä. Lisätään kierrättävä liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Yläkaappien alareunaan led-valaistus ja muutama lisäsähköpistoke nykyisestä syöttökaapelista.
Asunnon kuivissa tiloissa OH,KK ja eteinen oleva lattialaminaatti uusitaan vastaavalla tai kestävämmällä vinyylipinnoitteella.
Näitä edellä kuvattuja rakenteisiin kajoamattomia töitä varten tarvitaan taloyhtiön edellyttämä asbestikartoitus - taloyhtiöltä ei ole muutostyöluvan hyväksynnän yhteydessä tullut tarkempaa määrittelyä asbestikartoituksen laajuudesta, joten se jää kartoittajan tehtäväksi ja täytyy mainita tarjouksessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua