Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Allaskaapin ja altaan asennus, myös putkityöt

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

109 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

2013

 Remontin toteutus

01.10.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Allaskaapin asennus
Muut pienet putkityöt

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti:
- Putkityöt
- Altaan ja allaskaapin asennus

Asennetaan allaskaappi ja allas. Käytetään vanhaa Oras Vega hanaa. Hanassa 10mm putket, helmet ja mutterit. Helmet joutuu varmastikin vaihtamaan. Uusi allaskaappi ja allas on Otsoson Romeo 50. Allaskaappi asennetaan etujalkojen mahdollistamaan enimmäiskorkeuteen - rungon seinäkiinnitys tarpeellinen.

Olemassa oleva allas on poistettu. Allaskaappia ei ole ennen tässä pesupisteessä ollut. Käytetään olemassa olevia poistovesiputkia ja hajulukkoa. Poistovesiputkelle on tehtävä allaskaapin pohjaan läpivientireikä. Täytetään vanhat reiät.

Tulovesiputket kulkevat kaakelin pinnalla ja ovat allaskaapin näkökulmasta huonolla korkeudella. Toinen tulovesiputkista menee vain hanalle. Toinen tulovesiputki tuo veden hanan (T-liitin ja sen jälkeen puserrettu pienempään putkeen) lisäksi myös ulkovesipisteelle ja WC-pöntölle. Tulovesiputket tulee taivuttaa menemään allaskaapin alapuolelta, saattaa allaskaapin pohjan läpi hanan putkille. Hanan putket on aiemmin kytketty suoraan sulkuventtiileihin. Tulovesiputkia voi mahdollisesti joutua uusimaan. Tulovesiputket tulevat kylpyhuoneeseen seinäläpiviennin kautta, näistä löytyy myös sulkuventtiilit.

Toivottu työnaloitus mahdollisimman pian.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua