Alapohjan timanttisahaus ja yhden harkkoseinän purku (omakotitalon kellari Espoossa)

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 78 m2
Remontti toteutettiin 31.08.2020
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Pyydän tarjousta omakotitalomme kellarin alapohjan- ja yhden ei kantavan seinän purusta. Tarjous urakkahintana sisältäen kaikki kulut alla määritetystä urakasta (työt, matkakulut, kaikki tarpeelliset työkalut, suojaukset, alipaineistajan jos pölyä). Urakoitsijalla pitää olla vastuuvakuutus voimassa.

Urakan sisältö
- Kellarin alapohjan teräsbetonin timanttisahaus sopiviksi paloiksi niin että palat on helppo kantaa ulos kellarista n. 40cm x 40cm max 20kg paloina. Sahaus on tehtävä mahdollisimman pölyttömästi ja mahdollisimman pienellä vedenkäytöllä tai kuivana.

- Yhden ei kantavan väliseinän (katso kuva) purkutyö (sopivina poiskannetavina paloina purettuna). purkumateriaalin poisviennin hoitaa tilaaja.

Tavoitteena on pitää kellari mahdollisimman kuivana ja pölyttömänä työn ajan. Alipaineistus ja pienet suojaukset urakoitsijan toimesta. Kellari on avointa tilaa ja kaikki seinäpinnat on harkkorakenteisia (ollut varastokäytössä). Kellarista ei ole portaita / pääsyä muihin ylempien kerroksien tiloihin. Kellarissa on vesipiste ja pistorasioita.

Tilaaja hoitaa (ei kuulu urakkaan):
- Lattiabetonien ja muun purkumateriaalin poisvienti
- LVIS työt

Muuta:
Työn aloitus aikaisintaan heinäkuun puolessa välissä.
Tilaaja tyhjentää kellarin työn ajaksi irtotavaroista ja hyllyistä. Tilaaja hoitaa tilassa olevan lämminvesivaraajan noston ylöspäin pois työn tieltä.Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa