Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Aidan maalaus (30 m) / Vantaa Tikkurila

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.06.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Aidan maalaus (30 metriä) / Vantaa Tikkurila

Meidän ja naapurin tontin välinen raja-aita täytyy puhdistaa, hioa ja maalata meidän puolelta (naapuri maalannut viime kesänä toisen puolen). Aita on rakennettu 11 aitaelementistä. Aidan pituus yhteensä 30 metriä.

Toive olisi löytää tekijä mahdollisimman nopeasti, jotta työ saataisiin käyntiin pikaisesti kuitenkin niin, että huomioidaan sää ja ilmankosteus. Meillä on alkamassa pihatyöt näillä näkymin jo juhannuksen aikaan ja olisi hyvä saada aita maalattua ennen sitä.

Lisätietoja:
- aidan korkeus n. 1 m 41 cm
- maalaus tehdään pensselityönä hyvän levityksen aikaansaamiseksi (ei siis käytetä ruiskua).
- aita on yksivärinen.
- selvitän vielä naapurilta käytettävän maalin ja sen ovatko he maalanneet aidan yhteen vai kahteen kertaan. HUOM: antaisitko tarjouksen niin, että siinä on eriteltynä yhteen kertaan ja kahteen kertaan maalaus.
- maalaus on mahdollista aloittaa vaikka heti sään salliessa.
- On tärkeää, että sääolosuhteet otetaan maalauksessa huomioon. Ei siis voi maalata sateella/kostealla tai jos on sateenuhkaa.
Toivoisimme saavamme mahdollisimman pikaisesti tarjouksen ja voit halutessasi käydä paikan päällä ennen tarjouksen antamista. Voit olla minuun yhteydessä tähän liittyen.

Urakoitsijalla pitää olla työtä varten omat työvälineet. Maalin hankkimisesta voidaan sopia. En usko, että telineitä/tikkaita tarvitaan, sillä aita ei ole kovin korkea. Tarvittaessa maalausurakoitsijalla pitää olla käytössään omat tikkaat/telineet. Urakoitsijalla oltava myös kaikki tarvittavat vakuutukset kunnossa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua