Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Aidan korjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.07.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Tässäon kyse omakotitalomme aidan korjaamisesta, erityisesti sen korkeammasta osuudesta naapuria vastaan. Siinä on kummallakin puolella vielä pieni jatke. Tämä osuus on lautaelementeistä tehty aikoinaan paikan päällä. Tarkoitus olisi tehdä samanmittainen lähes 2 m korkea, elementit suunnilleen saman levyisiä, mutta mahdollisimman kevyistä lautaelementeistä. Tolpat entiset. Ylimmäksi parannuksena suoran sateen valumisen estävä vaakasuora kyllästetty puulista. Alempana summittainen kuvaus aidasta ja sen elementeistä.

Hommaa on vaikea kuvailla ja sopia sitä näkemättä. Remontilla ei ole mitään aikataulua; kesäaikana. Elementit voi tehdä muuallakin, mutta myös täällä. Saattaisi olla välttämätöntä, että työstä kiinnostunut kävisi kohdetta katsomassa. Sitä voi käydä katsomassa koska tahansa. Jos lisäksi haluaa samalla tavata minut lisätietoja varten, on silloin käynnistä sovittava etukäteen puhelimitse.

Elementit nyt: Leveys n. 226-229 cm. Korkeus 135 cm. Jatkeet hiukan pienempiä. Elementtejä 20 kpl + 4 jatkeissa. Sahattua lautaa, valkoiseksi maalattuja.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua