Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterinpitäjä

Urakkamaailma.fi / Alma Mediaparters Oy

Y-tunnus 2307556-6
PL 368
00101 HELSINKI

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Kalle Koivuniemi

Yhteystiedot:

Urakkamaailma.fi / Alma Mediaparters Oy / Kalle Koivuniemi
PL 368 00101
Helsinki, Suomi
Sähköposti: kalle@urakkamaailma.fi

3. Rekisterin nimi

Urakkamaailma -palvelun käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Palvelu on yrityksille, yksityishenkilöille ja taloyhtiöiden edustajille tarkoitettu verkkopalvelu, jonka käyttämiseksi käyttäjän on rekisteröidyttävä. Rekisteröityessään käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa, joka toimii käyttäjätunnuksena ja tallentaa itselleen salasanan. Käyttäjä on vastuussa salasanansa salassapidosta, sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa palvelun tuottamisessa.

Palveluun rekisteröityneet käyttäjät ovat Urakkamaailma.fi / Alma Mediapartners Oy:n käyttäjärekisterissä. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti palvelun toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi, maksuvalvontaan, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin tarkoituksiin. Palvelun toteuttamisessa Urakkamaailma.fi / Alma Mediapartners Oy voi käyttää kolmansia osapuolia.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite sekä muut tunnistautumistiedot
  • Rekisteröidyn yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)
  • Yrityskäyttäjän kyseessä ollessa yleiset yrityksen toimintaan liittyvät tiedot, kuten yrityksen nimi, Y-tunnus, perustamisvuosi, toimiala, henkilöstön määrä, yrityksen kuvaus, kotisivu, logo, tekstireferenssit sekä kuvalliset referenssit
  • Taloyhtiöiden tiedot (nimi, osoite, rakennusvuosi, asuntojen määrä, talon tyyppi, rakennusmateriaali, vapaa kuvaus)
  • Käyttäjän lähettämät työilmoitukset sisältäen teksti kuvauksen sekä mahdolliset valokuvat ja muut liitteet
  • Käyttäjän lähettämät työtarjoukset
  • Käyttäjän lähettämät kommentit, viestit ja kysymykset
  • Käyttäjän palvelussa tehdyn remonttisopimuksen
  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot
  • Toisten käyttäjien antamat referenssit ja arvostelut käyttäjästä

6. Säännön mukaiset tietolähteet

Käyttäjän rekisteröityessä ja myöhemmin mahdollisesti antamat tiedot sekä toisten käyttäjien antamat arviot sekä kommentit.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei luovuteta eikä siirretä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Ainoastaan Palvelun ylläpitäjällä on käyttöoikeus rekisteriin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteaminen

Käyttäjä voi tarkistaa rekisterissä olevat tiedot suoraan palvelun internetsivuilta.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Käyttäjä voi päivittää omat tietonsa suoraan palvelusta internetsivuilta.


Tutustu tietosuojaselosteeseemme.


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa