Rakennusalan yrityksen rahoitus


Saa lainaa yrityksellesi helposti sekä nopeasti

Rakennusalan yrityksen menestykseen tarvitaan luotettava ja helppokäyttöinen rahoitusalan kumppani.

Hyvän rahoituskumppanin avulla pystyt tekemään investointeja, palkkaamaan uusia työntekijöitä, kasvattamaan liiketoimintaasi nopeammin.

Remonttiyrityksen yrityksen rahoitus

Etua.fi-lainapalvelu mahdollistaa edullisten yritysluottojen hakemista rakennusalan yrityksille. Olit sitten pieni tai suuri remontointialan yritys Etua.fi pystyy tarjoamaan yrityksellesi sopivan rahoitusvaihtoehdon.


Lainaa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille


Etua.fi:n kautta voi hakea pääsääntöisesti yritysluottoa 2000€-50.000€ väliltä.

Yritysmuodolla ei ole väliä, eli rahoitusta hakeva yritys voi olla niin aloitteleva toiminimi, kuin pidemmin toiminut osakeyhtiö.

Positiivinen rahoituspäätös edellyttää, että myönnetyn lainan takaajana on vähintään yksi vastuuhenkilö yrityksessä, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.


Lue lisää yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista:


Tutustu lisää


Etua.fi-palvelun avulla haet nopeasti ja helposti yrityslainaa kotikoneeltasi käsin. Lainaa on vaivatonta hakea ja käsittelyaika on nopea. Yrityksesi rahoituksen hakeminen alkaa täyttämällä verkkohakemus.


Yritystoiminnan rahoitus

Yritystoiminnan käynnistäminen sekä ylläpitäminen vaatii rahoituksellisten asioiden sujuvaa toimintaa. Yritystoiminta pyörii jatkuvien sisään- ja ulospäin suuntautuvien rahavirtojen mukana ja rahoitukselliset tilanteet voivat muuttua hyvinkin lyhyessä ajassa.

Yrityksen toimintaedellytys on, että yrityksellä on vahva rahoitusalan yhteistyökumppani, joka voi tarpeen mukaan rahoittaa yrityksen käyttöpääomaa tai investointeja.

Rakennusalan kausittaisesta vaihtelusta johtuen kassavirrat ovat hyvin epätasaisia. Tästä johtuen yritystoiminnassa tulee ottaa huomioon kausivaihtelut ja niiden vaikutus yrityksen kassavirtaan.

Yrityksen rahoittamisessa on käytännössä kaksi eri vaihtoehtoa; oma-, tai vieras pääoma. Omalla pääomalla tarkoitetaan yritykseen sijoitettuja varoja sekä kertyneitä voittovaroja. Vieras pääoma taasen on yrityksen ulkopuolisten sijoittamaa rahoitusta, jossa on takaisinmaksuvelvollisuus.

Varsinkin yrityksen alkuvaiheessa joudutaan monesti alkuinvestoinnit tekemään vieraan pääoman rahoituksella. Yrityksen kypsyessä vieraan pääoman rooli muuttuu enemmän investointien ja kasvun rahoittamiseen.

Mitä enemmän yritystoimintaa on rahoitettu omalla pääomalla sitä parempi neuvotteluasema yrityksellä on tulevia vieraan pääoman neuvotteluja silmälläpitäen.


Tutustu lisää yrityksesi rahoittamiseenNäin Etua.fi toimii

  1. Jätä hakemus
  2. Saat yhden tai useamman tarjouksen,
  3. Valitse sopivaTutustu Etua.fi-palveluun tästä
Lainan hakeminen on helppoa:

  • Turvallista, suomalainen kumppani
  • Hakemuksen tekeminen on maksutonta
  • Voit hakea yrityslainaa vuorokauden ympäri
  • Selvitä lainamahdollisuutesi jo tänään!


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa