Kuinka helpottaa yrityksesi arkea rahoituksen avulla

Rakennusalan yritys rahoitus


Rakennusalan yrityksen hallinnoimiseen liittyy monia haasteita rakennushankkeiden projektiluonteisuudesta sekä rahavirtojen epätasaisuudesta.

Yksi tärkeimpiä asioita, joita urakointiyrityksen omistajan tulee ottaa huomioon on yrityksen kassavirtojen hallinnoiminen siten, että yrityksen päivittäinen toiminta ei vaarannu kassavarojen puutteellisuuden tai vähäisyyden takia. Tästä johtuen yrityksen rahoitus on asia, johon jokaisen yrittäjän tulisi syventyä ja valita siihen paras yhteistyökumppani.

"Etua.fi-palvelussamme haluamme tarjota rakennusalan yrityksille helpon ja kustannustehokkaan tavan rahoittaa omaa toimintaa. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja lainan hakeminen on todella vaivatonta. Rakennusalan yrityksille luotettavan ja helpon rahoituksen saaminen on ensiarvoisen tärkeää. Yrityslainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Tarjoamme rahoitusmuotoja kaikille yritysmuodoille, niin toiminimille, kuin osakeyhtiöillekin", kertoo Etua.fi-palvelun toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Rakennusalan yrityksillä investointien rahoittaminen on toinen iso, rahoituksellinen haaste. Urakointiyrityksille tulee kasvun myötä monia investointitarpeita niin rakennustyökalujen, kuin myös uuden kuljetuskaluston hankinnan suhteen.


Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin tästä


"Rakennusalan yrityksillä myös kausivaihtelu tuo omat haasteensa. Sekä hiljainen että kiireinen kausi voivat tuoda ongelmia yrityksen taloudelle. Kiireisen kauden aikana projekteja voi olla useampi rinnakkain, jolloin käyttöpääomalainaa tarvitaan eniten. Hiljaisilla kausilla taasen yrityksen hetkittäinen kassavirtojen aleneminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia", muistuttaa Antti Aarvala Etua.fi-palvelusta.

Rakennusalan yrityksen kassavirta voi ajoittain osoittautua hyvinkin ylivoimaiseksi hallittavaksi ilman ulkoista rahoitusapua. Rakennusprojektin käynnistämiseen liittyy tietyt kulut ja projektin edetessä tulee yrittäjän maksettavaksi työmiesten palkkoja, rakennusmateriaaleja, logistiikkakuluja ym. Monesti yrityksen rahavirta kyseessä olevasta projektista voi tulla vasta loppuvaiheessa kokonaisuudessaan.

Rahoitusvaje projektin alussa vaatii rakennusalan yrittäjältä suuria pääomia. Tässä kohtaa on hyvä miettiä, kuinka ulkoinen rahoitus voi auttaa yrittäjän likviditeettiongelmiin. Etua.fi-palvelun kautta rakennusalan yritys voi hakea rahoitusta alkaen 2000€ aina 50 000€ asti.

Älä anna rahoitusongelmien olla este yrityksesi kasvattamiselle ja projektien hankkimiselle. Hyvän rahoituskumppanin löydyttyä sinun ei tarvitse stressata yrityksesi käyttöpääoman riittävyydestä,.
-Antti Aarvala Etua.fi-palvelun toimitusjohtaja.

Monesti yrityslainoituksissa rahoituksen saannin nopeus ja helppous on ensisijaisen tärkeää. Etua.fi:n kautta saat jätettyä nettihakemuksen nopeasti, ja Etua.fi kautta vastaus tulee yhdessä työpäivässä.


Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa;

1. Täytä lainahakemus minuutissa

2. Rahoitusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä

3. Allekirjoita lainasopimus ja rahat tulevat tilillesi


Hae yrityslainaa tästä

Näin yrityslainan hakeminen toimii:

1. Jätä hakemus

2. Saat yhden tai useamman tarjouksen

3. Valitse sopiva tarjoajaTutustu yrityksesi
rahoitusmahdollisuuksiin
Lainan hakeminen on helppoa:

  • Turvallista, suomalainen kumppani
  • Hakemuksen tekeminen on maksutonta
  • Voit hakea yrityslainaa vuorokauden ympäri
  • Selvitä lainamahdollisuutesi jo tänään!