Näin teet urakoitsijan kanssa kirjallisen sopimuksen remontistasi


Kun olet mielestäsi löytänyt remonttisi arvoisen urakoitsijan on aika tehdä hänen kanssaan kirjallinen sopimus remontistasi, tällöin oikeutesi ovat turvatut ja vältyt erilaisilta riskeiltä. Samalla olet Urakkamaailman Remonttiturvan suojassa.

Mene seuraavaksi Urakkamaailma-profiilisi " Oma-sivulle":


remonttitarjouksen valitseminen


Valitse tarjousten joukosta valitsemasi urakoitsija klikkaamalla "Hyväksy tarjous ja luo sopimusluonnos". Älä huoli, jos urakoitsijan jättämässä tarjouksessa on vielä tässä vaiheessa väärä hinta. Pääsette muokkaamaan remontin sovittua hintaa ja kaikkea muutakin seuraavassa vaiheessa.

remonttisopimuksen muokkaaminen


Voit myös valita urakoitsijan remonttisi toteuttajaksi tarjouksien alla olevasta listauksesta, klikkaamalla "Valitse tekijäksi, luo sopimusluonnos". Listaamme tarjousten alle kaikki urakoitsijat jotka ovat olleet sinuun yhteydessä remonttisi suhteen.Näiden vaiheiden jälkeen pääset luonnostelemaan valitsemasi urakoitsijan kanssa kirjallista remonttisopimusta. Remonttisopimusvaiheessa sovitte erilaisista asioista liittyen remonttiin ja sovitte lopullisen urakkahinnan.

Jos sinulla on kysyttävää remonttisi sopimuksen suhteen tai asia liittyy muulla tavalla remonttiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Remonttiturvalla turvaat remonttisi


Urakkamaailman avulla remontoit turvallisesti

Jos sinulle tulee ongelmia, et jää yksin. Autamme sinua.Tarvitsetko apua?

Usein kysytyt kysymykset


Tarvitsetko apua?