Kilpailuta kodin remontit ilmaiseksi, nopeasti ja helposti

Kilpailuta kodin kaikki remontit Urakkamaailman avulla luotettavasti ja helposti. Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Urakoitsijan löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja turvallisempaa.


Tee remontistasi ilmoitus, ilmaiseksi

Tarvitsetko apua?

Näin se toimii

Tee remontistasi ilmoitus

Se on ilmaista ja vie vain pari minuuttia. Voit lisätä ilmoitukseesi myös kuvia ja liitteitä. Ilmoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Saa tarjouksia ja vertaile taustatietoja

Alan ammattilaiset ottavat sinuun yhteyttä ja tekevät sinulle tarjouksia. Urakkamaailman avulla voit kätevästi tutustua urakoitsijoiden taustatietoihin, kuten aiempien asiakkaiden arvosteluihin, rekisteritietoihin ja muuhun tärkeään informaatioon.

Löydä tekijä ja tee kirjallinen sopimus

Valitse remontillesi sopivin tekijä, jonka jälkeen tee kirjallinen sopimus remontistasi Urakkamaailman avulla. Sopimus suojaa sinua ongelmatilanteilta ja se tallentuu Urakkamaailman sivuille profiiliisi.

Arvioi urakoitsija remontin jälkeen

Kun remonttisi on suoritettu haluamme tietää kuinka se meni. Tee arvostelu Urakkamaailmaan ja jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kesken.

Löydä remontillesi tekijä


Löydä remontillesi tekijä Kaikilta palvelua käyttäviltä urakoitsijoilta on tarkistettu rekisteröitymisen yhteydessä ALV- ja ennakkoperintärekisteritiedot sekä kaikilla on voimassaoleva y-tunnus.