Suomen Käyttölämmöt Oy
Aktiivinen

Suomen Käyttölämmöt Oy

Projektit

Yritys Suomen Käyttölämmöt Oy (2760982-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Suomen Käyttölämmöt Oy teki liikevaihtoa 481 000 € ja tulosta -14 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Suomen Käyttölämmöt Oy tekee yli 600 remontin kokemuksella käyttövesiremontteja, patteriremontteja sekä putkiremontteja sukitusmenetelmällä. Toteutamme remontteja niin omakoti-, pari- kuin rivitaloihinkin. Asiakkaitamme ovat myös taloyhtiöt ja isännöintitoimistot.

Varastomme ja toimistomme sijaitsee Varkaudessa Pohjois-Savossa ja uudenmaan puolella espoossa. Työllistämme tällä hetkellä sesongista riippuen 6-10 henkilöä ja tavoitteenamme on kasvaa maltillisesti. Toteutamme remontteja koko manner-Suomen alueella. Suurin osa remonttikohteistamme on kuitenkin kahden viime vuoden aikana sijainnut etelä-Suomen alueella.

Tärkein myyntivalttimme on tyytyväinen asiakas. Putkiremontti on asiakkaalle aina iso investointi ja se herättää paljon kysymyksiä ja epävarmuutta. Haluamme myös tehdä selvän pesäeron alalla toimiviin yrityksiin, jotka ovat saaneet runsaasti negatiivista mediahuomiota johtuen erityisesti vanhempiin asunnonomistajiin kohdistuneesta painostavasta myyntityöstä.

Olemme rakentaneet kotisivuillemme remonttilaskurin, jonka avulla voit itse laskea alustavan kustannnusarvion talosi remonttikuluista.

www.kayttolammot.fi

Laskurimme ottaa huomioon oleelliset tiedot tarjouksen laskemista varten, kuten vesipisteiden määrän, lämpöpatterien määrän, asuinkerrokset, materiaalien menekin sekä aika-arvion työtunneille mainittujen tietojen pohjalta. Asiakkaamme saa tarkan hinnan ja virallisen tarjouksen remonttikohteen katselmuksen jälkeen.

Yhteistyökumppanimme avulla voimme toteuttaa remontit myös osamaksulla.

Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Palvelut

- Käyttövesiremontit
- Lämpöverkkoremontit / maalämmöt
- Viemäriremontit sukittamismenetelmällä.
- Pienet LVI-asennukset, kuten vesihanat ja termostaattien vaihdot.
- Vedeneristykseen sertifikaatit ja näihin liittyvät työt.
- Salaojaremontit, muut kaivuutyöt
- Porakaivot

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Työn takuu 2-vuotta.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Käytämme alan johtavien valmistajien materiaaleja, joissa järjestelmätakuu on 20-vuotta.

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus. Lisäksi kuulumme "Luotettava kumppani" -järjestelmään.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 09.05.2016 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2760982-8
 • ,
Toimialueet
Toimimme ympäri Suomea.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Vantaa

Viemäriputkien puhdistus | 14.06.2021 15:06

Suomen Käyttölämmön kanssa meni oikein hyvin tämä remonttimme. Ei huonoa sanottavaa lainkaan. Sovitussa ajassa, sovittu lasku.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Suomen Käyttölämmön kanssa meni oikein hyvin tämä remonttimme. Ei huonoa sanottavaa lainkaan. Sovitussa ajassa, sovittu lasku.

Helsinki

Viemäri | 30.04.2021 09:04

Korkealaatuisesti tehty työ.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Korkealaatuisesti tehty työ.

Vihti

Käyttövesiputkiston uusiminen | 07.01.2021 09:01

Remontti sujui sopimuksen ja lupausten mukaisesti.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Remontti sujui sopimuksen ja lupausten mukaisesti.

Helsinki

Päävesilinjan tuonti kylmältä puolelta lämpimälle ja pintavedot asuntoihin | 23.11.2020 10:11

Projekti meni hienosti. Kaikki vaiheet tarjouksesta toteutukseen tehtiin hyvällä ammattitaidolla. Aikataulu piti ja tekijät venyttivät työpäiviään jotta vedet saatiin mahdollisimman nopeasti päälle.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Projekti meni hienosti. Kaikki vaiheet tarjouksesta toteutukseen tehtiin hyvällä ammattitaidolla. Aikataulu piti ja tekijät venyttivät työpäiviään jotta vedet saatiin mahdollisimman nopeasti päälle.

Helsinki

Rmt'n putkiremontti / käyttövesi | 02.03.2020 10:03

Suomen Käyttölämmöt Oy on ehdottomasti viiden tähden arvoinen! Tarjous ei ollut halvin, mutta olen erittäin tyytyväinen siihen, että useasta tarjouksesta valitsin tämän yrityksen. Työ eteni aikataulussa, budjetissa pysyttiin ja työn jälki oli hyvää. Yrittäjät tekivät pitkää päivää ja siivosivat aina päivän päätteeksi. Vanhassa talossa aina vastaantulevat pienet haasteet eivät muuttaneet aikataulua. Tekijät olivat todella ammattitaitoisia ja omasivat hyvän työmoraalin. Voin lämpimästi suositella tätä yritystä.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Suomen Käyttölämmöt Oy on ehdottomasti viiden tähden arvoinen! Tarjous ei ollut halvin, mutta olen erittäin tyytyväinen siihen, että useasta tarjouksesta valitsin tämän yrityksen. Työ eteni aikataulussa, budjetissa pysyttiin ja työn jälki oli hyvää. Yrittäjät tekivät pitkää päivää ja siivosivat aina päivän päätteeksi. Vanhassa talossa aina vastaantulevat pienet haasteet eivät muuttaneet aikataulua. Tekijät olivat todella ammattitaitoisia ja omasivat hyvän työmoraalin. Voin lämpimästi suositella tätä yritystä.

Hyvinkää

Käyttövesiputket ja osittaiset wc-remontit | 27.12.2019 11:12

Oikein hyvin ja aikataulussa meni remontti. Kaverit olivat todella hyvin sitoutuneet kohteeseen ja kommunikointi sujui kitkatta koko rupeaman ajan. Kaiken lisäksi huippumukavia kavereita, koiratkin tykkäsivät.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Oikein hyvin ja aikataulussa meni remontti. Kaverit olivat todella hyvin sitoutuneet kohteeseen ja kommunikointi sujui kitkatta koko rupeaman ajan. Kaiken lisäksi huippumukavia kavereita, koiratkin tykkäsivät.

Vantaa

Rivitalon 2'n asunnon käyttöveputkiston uusiminen. | 29.07.2019 09:07

Ensikäynnillä tehty hinta arvio piti melko hyvin paikkansa. Selkeä tarjous. Aikataulu piti hyvin. Vesikatkot lyhyitä ja hyvin ajoitettua. Miellyttävät ja ammattitaitoiset asentajat tekivät hyvää työtä, ja siivosivat joka päivä jälkensä. Kaikenkaikkiaan hyvä suoritus.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 4 Ensikäynnillä tehty hinta arvio piti melko hyvin paikkansa. Selkeä tarjous. Aikataulu piti hyvin. Vesikatkot lyhyitä ja hyvin ajoitettua. Miellyttävät ja ammattitaitoiset asentajat tekivät hyvää työtä, ja siivosivat joka päivä jälkensä. Kaikenkaikkiaan hyvä suoritus.

Helsinki

Kaakelisaumojen uusiminen | 31.03.2019 20:03

Hienoa työtä sovitussa aikataulussa!

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Hienoa työtä sovitussa aikataulussa!

Helsinki

Omakotitalon lämmitysjärjestelmän saneeraus ilmavesilämpöpumpulla. | 28.11.2018 19:11

Annettu urakkatarjous oli riittävän yksityiskohtainen valintapäätöksen tekemiseksi. Asennettava laitteisto ja sen ominaisuudet sovittiin asennuspaikka huomioon ottaen. Sopimusneuvottelut olivat yksinkertaiset ja mutkattomat. Asennustyöt aloitettiin sovittuna ajankohtana ja kestivät ennalta sovitun ajan. Sopimukseen liittyvät vähäiset lisätyöt olivat kohtuulliset sekä määrältään että hinnaltaan. Laitteistotoimituksen ja asennuksen kokonaisuus kestää varmasti vertailun. Toimitukseen osallistuneille henkilöille iso +. Sopimus tuli täytettyä kaikkineen.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Annettu urakkatarjous oli riittävän yksityiskohtainen valintapäätöksen tekemiseksi. Asennettava laitteisto ja sen ominaisuudet sovittiin asennuspaikka huomioon ottaen. Sopimusneuvottelut olivat yksinkertaiset ja mutkattomat. Asennustyöt aloitettiin sovittuna ajankohtana ja kestivät ennalta sovitun ajan. Sopimukseen liittyvät vähäiset lisätyöt olivat kohtuulliset sekä määrältään että hinnaltaan. Laitteistotoimituksen ja asennuksen kokonaisuus kestää varmasti vertailun. Toimitukseen osallistuneille henkilöille iso +. Sopimus tuli täytettyä kaikkineen.

00930 Helsinki

Taloyhtiön käyttövesiputkien uusiminen | 25.09.2017 12:09

Kaikki mitä urakoitsija lupasi he myös tekivät. Suomen Käyttölämmöstä ei negatiivista sanottavaa, Asiakaspalvelusta aina vastattiin jos tuli kysyttävää, tai jos puutteita ilmeni. Olemme oikein tyytyväisiä, suosittelen heitä myös naapureillemme.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Kaikki mitä urakoitsija lupasi he myös tekivät. Suomen Käyttölämmöstä ei negatiivista sanottavaa, Asiakaspalvelusta aina vastattiin jos tuli kysyttävää, tai jos puutteita ilmeni. Olemme oikein tyytyväisiä, suosittelen heitä myös naapureillemme.

Paimio

Käyttövesiputkiston uusiminen | 24.07.2017 13:07

Suomen Käyttölämmöt suoritti käyttövesiputkiston uusimisurakan kiitettävän nopeasti ja siististi, ja vieläpä kohtuulliseen hintaan.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Suomen Käyttölämmöt suoritti käyttövesiputkiston uusimisurakan kiitettävän nopeasti ja siististi, ja vieläpä kohtuulliseen hintaan.

Kotka

Omakotitalon käyttövesiputket | 18.04.2017 11:04

Siististi ja sovitusti hoitui käyttövesiputkien uusiminen. Hinta sopiva. Voin suositella!

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Siististi ja sovitusti hoitui käyttövesiputkien uusiminen. Hinta sopiva. Voin suositella!

Loppi

Omakotitalon käyttövesiputkien uusiminen | 16.03.2017 17:03

Käyttövesiputkien uusiminen kävi sovitussa aikataulussa ja työn laatu oli hyvä , hintakin oli kohdallaan. Voin suositella kyseistä yritystä muillekkin.

Suomen Käyttölämmöt Oy Suomen Käyttölämmöt Oy Pirnankatu 4 lt 44, 78200 Varkaus 5 Käyttövesiputkien uusiminen kävi sovitussa aikataulussa ja työn laatu oli hyvä , hintakin oli kohdallaan. Voin suositella kyseistä yritystä muillekkin.

Yrityksen Suomen Käyttölämmöt Oy taloustiedot

Yritys Suomen Käyttölämmöt Oy (2760982-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Suomen Käyttölämmöt Oy teki liikevaihtoa 481 000 € ja tulosta -14 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020
Liikevaihto 481 000,00 € 522 000,00 € 366 000,00 €
Liiketulos -14 000,00 € 18 000,00 € 9 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 4 4 4

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27609828 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön päätoimialana on LVI - alan työt. Lisäksi yrityksen toimialaan kuuluu metallituotteiden, teollisuuden koneiden ja laitteiden korjaus ja huolto sekä kaikki muu laillinen liiketoiminta. Yhtiö voi myös omistaa ja hallita kiinteistöjä ja käydä arvopaperikauppaa. Kaupparekisteri
Kotipaikka Varkaus YTJ
Toimitusjohtaja Tolonen Samuel Jouko Kristian PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Kehäkuja 20 , 02420 JORVAS
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 23.05.2016 YTJ
Kaupparekisteri 17.05.2016 PRH
Ennakkoperintärekisteri 09.05.2016 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 09.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.03.2017 YTJ
ALV-rekisteri 09.05.2016 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 09.05.2016 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2760982-8
 • ,
Toimialueet
Toimimme ympäri Suomea.

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi