Ilmava Oy Viemäriverstas
Aktiivinen
PREMIUM

Ilmava Oy Viemäriverstas

Projektit

Yritys Ilmava Oy Viemäriverstas (2614860-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 14 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.

Yrityksen kuvaus

-Viemäriverstas – Ilmava Oy on vuonna 2014 perustettu perheyritys. Toteutamme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen viemärin sukituksia, huoltoja ja kuvauksia.

-Käytämme sukituksissa pelkästään suomessa valmistettuja materiaaleja. Viemärin sukitusmenetelmä ja materiaalit ovat sertifioituja ja testattuja entisen VTT:n eli Eurofins Expert Services Oy:n toimesta.

-Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden uusiminen sukittamalla. Sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Viemärin sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä voit tilata viemärien sukituksen omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella.

Tutustu lisää nettisivuillamme www.viemariverstas.fi

Palvelut

-Viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä ja perinteisellä menetelmällä.

-Viemärihuollot

-Viemärikuvaukset ja raportoinnit

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Toimitamme aina tehdystä työstä tarvittavat dokumentit (esimerkiksi viemärinsukituksesta viemärivideot) ja myönnämme työllemme 10 vuoden asennustakuun.

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus 500 000€

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Hamina

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Viemäreiden sukitus | 13.09.2023 16:09

Hyvin tehty kohtuu hintaan

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Hyvin tehty kohtuu hintaan

Ylöjärvi

Asiantunteva
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Viemärin sukitus | 10.08.2023 08:08

Viemäreiden sukitus onnistui välillä haastavista olosuhteista huolimatta hyvin.

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Viemäreiden sukitus onnistui välillä haastavista olosuhteista huolimatta hyvin.

Akaa

Osaavat työntekijät
Onnistunut loppusiivous
Aika-arvio alittui

Viemärin sukitus | 01.06.2023 19:06

Homma kävi nopeasti ammattitaitoista asentajilta. Tekivät hyvää työtä loppusiivous mukaan lukien. Kilpailukykyinen hinta. Suosittelen!

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Homma kävi nopeasti ammattitaitoista asentajilta. Tekivät hyvää työtä loppusiivous mukaan lukien. Kilpailukykyinen hinta. Suosittelen!

Helsinki

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Viemärisukitus | 19.04.2023 12:04

Saatiin tehtyä sovitussa ajassa ja myyjä piti koko ajan ajantasalla etenemisestä. Voin suositella!

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 4 Saatiin tehtyä sovitussa ajassa ja myyjä piti koko ajan ajantasalla etenemisestä. Voin suositella!

Imatra

Toteutui sovitussa aikataulussa

Viemärien sukitus | 01.01.2023 09:01

Hyvin meni ,sovitussa aikataulussa

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Hyvin meni ,sovitussa aikataulussa

Asikkala

Osaavat työntekijät
Hyvä hinta-laatusuhde
Ystävällinen asiakaspalvelu

Viemärin sukitus | 29.12.2022 08:12

Sukitus tehtiin neljässä päivässä. Työntekijät tiesivät mitä tehdä ja työ sujui hyvin. Kaikki dokumentoitiin ja muistitikku niistä jäi itselle. Loppusiivouskin oli hyvin tehty. Voin suositella tätä yritystä muillekin viemärin sukitusta harkitseville.

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 4 Sukitus tehtiin neljässä päivässä. Työntekijät tiesivät mitä tehdä ja työ sujui hyvin. Kaikki dokumentoitiin ja muistitikku niistä jäi itselle. Loppusiivouskin oli hyvin tehty. Voin suositella tätä yritystä muillekin viemärin sukitusta harkitseville.

Hyvinkää

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Viemärien sukitus, rintamamiestalo 1957 | 10.11.2022 21:11

Kaikki meni sovitusti.

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Kaikki meni sovitusti.

Espoo

Erillistalon putkien sukitus | 07.03.2022 10:03

Sukitus sujui sovitussa aikataulussa hieman haastavammasta kohteesta huolimatta.

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 4 Sukitus sujui sovitussa aikataulussa hieman haastavammasta kohteesta huolimatta.

Helsinki

Viemärin sukitus omakotitalossa | 14.12.2021 11:12

Omakotitalon ylimmän kerroksen WC/kylpyhuoneen metallinen viemäriputki oli mennyt huonoon kuntoon. Viemärien kuvauksen jälkeen suositeltiin korjausta, joka päätettiin tehdä sukittamalla. Urakoitsijaksi valittiin Ilmava Oy, josta kaksi nuorta miestä tekivät sukituksen. Työ sujui alusta loppuun saakka sovitun mukaisesti. Tekijät hoitivat työn mallikkaasti loppusiivouksineen. Ehdottomasti suosittelen heitä muillekin vastaavanlaisen remontin tarvitsijoille.

Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Omakotitalon ylimmän kerroksen WC/kylpyhuoneen metallinen viemäriputki oli mennyt huonoon kuntoon. Viemärien kuvauksen jälkeen suositeltiin korjausta, joka päätettiin tehdä sukittamalla. Urakoitsijaksi valittiin Ilmava Oy, josta kaksi nuorta miestä tekivät sukituksen. Työ sujui alusta loppuun saakka sovitun mukaisesti. Tekijät hoitivat työn mallikkaasti loppusiivouksineen. Ehdottomasti suosittelen heitä muillekin vastaavanlaisen remontin tarvitsijoille.

Riihimäki

Ilmava Oy Viemäriverstas | 27.09.2021 16:09

Meni juuri kuten aikataulussa oli suunniteltukin. Pitivät meidät hyvin ajantasalla koko ajan remontin suhteen. Hinta piti todella hyvin. Voin kaiken kaikkiaan suositella Viemäriverstasta. Todella ammattimaista porukkaa.


Ilmava Oy Viemäriverstas

Kiitos paljon palautteesta! :)
Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Meni juuri kuten aikataulussa oli suunniteltukin. Pitivät meidät hyvin ajantasalla koko ajan remontin suhteen. Hinta piti todella hyvin. Voin kaiken kaikkiaan suositella Viemäriverstasta. Todella ammattimaista porukkaa.

Lahti

Rintamamiestalon sukitus | 26.10.2020 22:10

Huippu tekijä! Pieni yritys, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Aikataulu piti eikä laskukaan päätä huimannut. Siistiä jälkeä ja koko homma hoitui parissa päivässä vaikka pikku urakasta tuli kuvauksen jälkeen iso remppa. Kaikki palvelut kuvauksineen, viemärin pesuineen ja sukituksineen! Takuutodistus ja muistitikulla dokumentointi. Suosittelen lämpimästi!


Ilmava Oy Viemäriverstas

Kiitos paljon! :)
Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Huippu tekijä! Pieni yritys, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Aikataulu piti eikä laskukaan päätä huimannut. Siistiä jälkeä ja koko homma hoitui parissa päivässä vaikka pikku urakasta tuli kuvauksen jälkeen iso remppa. Kaikki palvelut kuvauksineen, viemärin pesuineen ja sukituksineen! Takuutodistus ja muistitikulla dokumentointi. Suosittelen lämpimästi!

Kotka

Taloyhtiön viemäriremontti | 17.10.2020 05:10

Viemäriverstas toteutti meidän 4 asunnon pienkerrostalon viemäriremontin. Kaikki rakenteissa olevat viemärit sukitettiin ja näkyvät viemärit vaihdettiin uusiin ja wc-istuimet uusittiin samalla. Työ kesti vain 6 päivää ja asuminen onnistui ihan hyvin sen aikana kun jokaiselle asukkaalle tuotiin väliaikainen wc-istuin ja vettä pystyi ottamaan hanasta. Todella ammattimaista ja hyvää palvelua remontin suunnittelussa ja tekemisessä. Työnteko ja jälki oli todella siistiä. Asukkaat pidettiin hyvin ajantasalla miten remontti eteni. Hinta laatusuhde oli erinomainen. Kiitoksia vielä kerran teille ja hyvää syksyä!


Ilmava Oy Viemäriverstas

Kiitoksia! :)
Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Viemäriverstas toteutti meidän 4 asunnon pienkerrostalon viemäriremontin. Kaikki rakenteissa olevat viemärit sukitettiin ja näkyvät viemärit vaihdettiin uusiin ja wc-istuimet uusittiin samalla. Työ kesti vain 6 päivää ja asuminen onnistui ihan hyvin sen aikana kun jokaiselle asukkaalle tuotiin väliaikainen wc-istuin ja vettä pystyi ottamaan hanasta. Todella ammattimaista ja hyvää palvelua remontin suunnittelussa ja tekemisessä. Työnteko ja jälki oli todella siistiä. Asukkaat pidettiin hyvin ajantasalla miten remontti eteni. Hinta laatusuhde oli erinomainen. Kiitoksia vielä kerran teille ja hyvää syksyä!

Jyväskylä

Omakotitalo, viemäreiden huutelu ja kuvaus | 30.09.2020 18:09

Sovitulla aikataululla, asiallisesti hoidettu työ


Ilmava Oy Viemäriverstas

Kiitoksia :)
Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 5 Sovitulla aikataululla, asiallisesti hoidettu työ

Tuusula

Omakotitalon sukitusta | 05.09.2020 18:09

Työ hoitui sovittuna aikana ripeästi ja siististi. Hintalaatusuhde kohdillaan.


Ilmava Oy Viemäriverstas

Kiitos palautteesta!
Ilmava Oy Viemäriverstas Ilmava Oy Viemäriverstas Palttinakatu 11, 15230 Lahti 4 Työ hoitui sovittuna aikana ripeästi ja siististi. Hintalaatusuhde kohdillaan.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.


Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,7
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Sertifikaatit
  • Boldan In-House Lining System - menetelmäserfitikaatti
  • Luotettava Kumppani
  • Suomen Vahvimmat AA 2020

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi