Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Ilmava Oy Viemäriverstas

Ilmava Oy Viemäriverstas

Yritys Ilmava Oy Viemäriverstas (2614860-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 7 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 Ilmava Oy Viemäriverstas teki liikevaihtoa 709 000 € ja tulosta -90 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

-Viemäriverstas – Ilmava Oy on vuonna 2014 perustettu perheyritys. Toteutamme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen viemärin sukituksia, huoltoja ja kuvauksia.

-Käytämme sukituksissa pelkästään suomessa valmistettuja materiaaleja. Viemärin sukitusmenetelmä ja materiaalit ovat sertifioituja ja testattuja entisen VTT:n eli Eurofins Expert Services Oy:n toimesta.

-Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden uusiminen sukittamalla. Sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Viemärin sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä voit tilata viemärien sukituksen omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella.

Tutustu lisää nettisivuillamme www.viemariverstas.fi

Yrityksen palvelut

-Viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä ja perinteisellä menetelmällä.

-Viemärihuollot

-Viemärikuvaukset ja raportoinnit

Arvosteluja 7 | Keskiarvo 4.7

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 07.03.2022 10:03
Kaupunki: Espoo 4

Sukitus sujui sovitussa aikataulussa hieman haastavammasta kohteesta huolimatta.


| 14.12.2021 11:12
Kaupunki: Helsinki 5

Omakotitalon ylimmän kerroksen WC/kylpyhuoneen metallinen viemäriputki oli mennyt huonoon kuntoon. Viemärien kuvauksen jälkeen suositeltiin korjausta, joka päätettiin tehdä sukittamalla. Urakoitsijaksi valittiin Ilmava Oy, josta kaksi nuorta miestä tekivät sukituksen. Työ sujui alusta loppuun saakka sovitun mukaisesti. Tekijät hoitivat työn mallikkaasti loppusiivouksineen. Ehdottomasti suosittelen heitä muillekin vastaavanlaisen remontin tarvitsijoille.


| 27.09.2021 16:09
Kaupunki: Riihimäki 5

Meni juuri kuten aikataulussa oli suunniteltukin. Pitivät meidät hyvin ajantasalla koko ajan remontin suhteen. Hinta piti todella hyvin. Voin kaiken kaikkiaan suositella Viemäriverstasta. Todella ammattimaista porukkaa.

Kiitos paljon palautteesta! :)

Ilmava Oy Viemäriverstas

| 26.10.2020 22:10
Kaupunki: Lahti 5

Huippu tekijä! Pieni yritys, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Aikataulu piti eikä laskukaan päätä huimannut. Siistiä jälkeä ja koko homma hoitui parissa päivässä vaikka pikku urakasta tuli kuvauksen jälkeen iso remppa. Kaikki palvelut kuvauksineen, viemärin pesuineen ja sukituksineen! Takuutodistus ja muistitikulla dokumentointi. Suosittelen lämpimästi!

Kiitos paljon! :)

Ilmava Oy Viemäriverstas

| 17.10.2020 05:10
Kaupunki: Kotka 5

Viemäriverstas toteutti meidän 4 asunnon pienkerrostalon viemäriremontin. Kaikki rakenteissa olevat viemärit sukitettiin ja näkyvät viemärit vaihdettiin uusiin ja wc-istuimet uusittiin samalla. Työ kesti vain 6 päivää ja asuminen onnistui ihan hyvin sen aikana kun jokaiselle asukkaalle tuotiin väliaikainen wc-istuin ja vettä pystyi ottamaan hanasta. Todella ammattimaista ja hyvää palvelua remontin suunnittelussa ja tekemisessä. Työnteko ja jälki oli todella siistiä. Asukkaat pidettiin hyvin ajantasalla miten remontti eteni. Hinta laatusuhde oli erinomainen. Kiitoksia vielä kerran teille ja hyvää syksyä!

Kiitoksia! :)

Ilmava Oy Viemäriverstas

| 30.09.2020 18:09
Kaupunki: Jyväskylä 5

Sovitulla aikataululla, asiallisesti hoidettu työ

Kiitoksia :)

Ilmava Oy Viemäriverstas

| 05.09.2020 18:09
Kaupunki: Tuusula 4

Työ hoitui sovittuna aikana ripeästi ja siististi. Hintalaatusuhde kohdillaan.

Kiitos palautteesta!

Ilmava Oy Viemäriverstas

Omakotitalon viemärisukitus

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Putkiremontti
Budjetti
6500 €

Meille tehtiin omakotitaloomme Kotkassa viemärien sukitusta Viemäriverstaan toimesta syyskuussa 2019.

Työn kävi esittelemässä Viemäriverstaan aluepäällikkö Juha Lehto 1.3.2019. Asiallinen töitten läpikäynti rauhallisesti keskustellen ja saimme samantien tarjouksen, jonka hyväksyimme. Työ suoritettiin 9/2019.

Koko työ sujui suunnitelmien mukaisesti asentajien Antti Heimosen ja Janne Häärän tekemänä. Asentajat olivat täysin ammattitaitoisia ja yhdessä tekivät koko työn. Työ tehtiin hyvässä hengessä ja osin yhteistuumin, aina mm. kahvin lomassa keskustellen. Asentajille suuri kiitos!

-ennen työn aloittamista suojasivat kaikki kohteet hyvin erikoisella suojamatolla teipaten sen vielä jopa vessan ja muiden tilojen seinille ulottuen

-työn aikana liikkuivat siististi likaamatta paikkoja

-työn päätyttyä korjasivat jälkensä pois ja suojausmuovit sekä teipit

-sen jälkeen vielä pyyhkivät lattiat alueilta, joissa olivat liikkuneet (vaimo oli erittäin tyytyväinen)

Suosittelen vastaaviin kohteisiin

Kotkassa 17.9.2019.

Omakotitalon viemärisukitus

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Ostin talon vuonna 2017 ja remontoin taloa myyntiä varten. Kun aloin vaihtamaan keittiön kaappeja, huomasin, että putket olivat huonossa kunnossa. Taloon ei pitänyt olla tulossa viemäriremonttia, mutta täällä vaan olikin sellainen tarve. Katsoin järkevämmäksi, että parempi tehdä putkiremontti pois alta ennen myyntiä. Huomasin Viemäriverstaan mainoksen, otin heihin yhteyttä ja lähdimme tekemään tarjousta. Putkiremontti sukittamalla tehtiin 2018 tammi-helmikuussa.

Lattian alla olevat viemärit päätettiin sukittaa, sillä en halunnut, että lattiat avattaisiin. Näkyvissä olevat viemäriputket vaihdettiin uusiin. Remontin aikana tehtiin muutamia korjausliikkeitä, jotka tulivat yllätyksenä. Niistä sitten sovittiin yhdessä, ei sen kummempaa. Yhteensä tämän kolmikerroksisen talon viemäriremonttiin meni noin pari-kolme viikkoa. Putkiremontin hinta sukittamalla oli talon hintaan nähden ihan siedettävä summa.

Suosittelen Viemäriverstasta ja putkiremonttia sukittamalla, sillä se on edullinen ratkaisu. Omakotitalon viemäriremontissa hommat etenivät mukavasti ja olen tyytyväinen. Hyvin Viemäriverstas teki putkiremontin. Minulla on kokemus myös kerrostalon viemärikiremontista Viemäriverstaan tekemänä.

Seppo Muona, Kotka

Pystyviemärin sukitus

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Viemäriverstas teki meillä putkiremontin sukittamalla keväällä 2018. Putkiremontissa sukitettiin sellainen viemäri, jota ei ollut vielä muiden saneerausten yhteydessä huollettu. Tämä pystyviemäri ei ollut vielä aiheuttanut ongelmia, vaan halusimme välttyä tulevaisuuden ongelmilta ja saattaa myös se viimeinen viemärin pätkä asiamukaiseen kuntoon. Valitsimme Viemäriverstaan, sillä he tekivät parhaan tarjouksen ja vielä järkevään hintaan.

Putkiremontin ajan vain toinen yläkerran vessoista oli parisen päivää pois käytöstä, sillä sukitus tehtiin sen kautta. Muuten putkiremontti ei vaikuttanut normaalielämään millään muotoa. Halusimme tehdä viemäriremontin sukittamalla, sillä kyseinen pystyviemäri on hormiston sisällä. Jos viemäri olisi vaihdettu uuteen, olisi se ollut työläs purkaa tai sitten olisi jäänyt rumia pintavetoja.

Tässä on kaikenlaisia toimijoita alalla. Vaikka en ole ollut tekemisessä muiden viemärifirmojen kanssa lähitulevaisuudessa, niin muihin tehtyjen remonttien tekijöihin verrattuna asiakaspalvelu on ollut Viemäriverstaan puolella. Esimerkiksi kun posti kadotti viemärikuvausmateriaalin, hoiti Viemäriverstas tässä epäonnisessakin tilanteessa asiat mallikkaasti. Vaikka tämä ei heidän virhe ollutkaan, ei asiasta joutunut vääntämään kättä, vaan he hoitivat tyylikkäästi koko asian.

Kokonaisuudessaan Viemäriverstaalta tuli asianmukaiset tarjoukset ja suojaukset, ja meille kerrottiin miten työvaiheet etenevät. Työvaiheet kulkivat näiden ennalta annettujen tietojen mukaisesti. Tämä lohduttaa paljon asiakasta, kun hommat menevät niin kuin on luvattukin. Rehellisen oloista meininkiä. Ja lopuksi, kun ottaa huomioon vielä nämä yhteydenotot ja asiakaspalvelun ihan työn loppuun asti saattamiseksi, niin minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Viemäriverstaasta ja siitä miten asiat hoituivat.

Eini Hakala, Kotka

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Toimitamme aina tehdystä työstä tarvittavat dokumentit (esimerkiksi viemärinsukituksesta viemärivideot) ja myönnämme työllemme 10 vuoden asennustakuun.

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 500 000€

Yrityksen Ilmava Oy Viemäriverstas taloustiedot

12 /2020 12 /2019 15 /2018 12 /2017
Liikevaihto 709 000,00 € 637 000,00 € 1 029 000,00 € 185 000,00 €
Liiketulos -90 000,00 € 6 000,00 € 29 000,00 € 20 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 15 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 10 - 4 -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Ilmava Oy Viemäriverstas liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 26148601 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on ilmanvaihtojärjestelmien asentaminen, rakentaminen ja rakennuttaminen sekä myynnin koulutustehtävät. Kaupparekisteri
Kotipaikka Lahti YTJ
Toimitusjohtaja Tissari Henri Aleksi PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Toinenkatu 22 , 15610 LAHTI
Käyntiosoite Toinenkatu 22 , 15610 LAHTI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 17.04.2014 YTJ
Kaupparekisteri 15.04.2014 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.05.2014 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 28.04.2022 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.05.2014 YTJ
ALV-rekisteri 01.05.2014 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 02.04.2014 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2614860-1
 • Palttinakatu 11 , 15230 Lahti
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Koko Suomi

Sertifikaatit

 • Boldan In-House Lining System - menetelmäserfitikaatti
 • Luotettava Kumppani
 • Suomen Vahvimmat AA 2020

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä