AP-PUU OY Rakentamispalvelut
Ei aktiivinen
PREMIUM

AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Projektit

Yritys AP-PUU OY Rakentamispalvelut (1447689-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 9 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.6 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Suomalaista työvoimaa käyttävä rakennusliike.

Kaikki työkohteet katselmoidaan ennen tarjouksen antamista.

Yrityksemme myös kuvadokumentoi kaikki työkohteet
urakkarajojen sekä takuu ja vastuukysymysten selvittämiseksi

Palvelut

Yrityksemme tarjoamat rakentamispalvelut:
-Uudisrakentamista ja saneerausta
-Huoneistosaneeraukset/sisätilaremontit
-Rakenne korjaukset ja muutostyöt
-Kosteusvaurio korjaukset
-Valesokkeli korjaukset
-Saunat ja märkätilat
-Keittiöt
-Ulkoseinien panelointi
-Ulkoseinien maalaus ja aidat (sääolosuhteet huomioiden)
-Sokkelikorjaukset
-Aidoista ja autokatoksista, venetalaksiin piha rakentamista
Olemme myös toteuttaneet useita museoviraston valvomia projekteja.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(4)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(2)
1 tähti
(1)
3.6 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Yse98 mukaiset urakkaehdot.
Laatutarkkailu
SisäRYL ja UlkoRYL-mukaisesti.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Käytämme vain sertifioituja/CE-hyväksyttyjä rakennusmateriaaleja ja tuotteita.

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus 500 000,00 ja lakisääteiset tapaturmavakuutukset.

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 18.02.1998 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 1447689-4
 • reivikuja 4 A 1, 02320
  Espoo
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(4)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(2)
1 tähti
(1)
3.6 / 5

Espoo

Taloyhtiöurakka: Aidan korjaaminen | 10.09.2023 10:09

Aita oli korjattu huonosti, joten meni uusiksi. Väri tuli kaupan päälle, tosin oli harmaa, kun muu aita oli valkoinen.

AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 1 Aita oli korjattu huonosti, joten meni uusiksi. Väri tuli kaupan päälle, tosin oli harmaa, kun muu aita oli valkoinen.

Espoo

Taloyhtiöurakka: Taloyhtiön jäteaitauksen uusinta | 17.08.2022 11:08

Kaksi tähteä siitä, että jäteaitauksen laudoitus on asianmukaisesti kiinnitetty. Urakoitsija ei kuitenkaan kaikilta osin toiminut huolellisesti ja vastuullisesti. Jäteaitauksen pohjalle kiinnitti osittain rikkonaisia betonilaattoja. Syynä oli urakoitsijan mukaan heikko betonilaatu eikä laattojen käsittelytapa. Emme vaatineet rikkinäisten laattojen irrotusta ja vaihtoa, koska urakoitsijan toiminta näytti siltä, että jotain muutakin voi rikkoontua. Kaikki eteen tuleva vastoinkäyminen oli jonkun muun kuin urakoitsijan vika ja myös aiempi asiakas arvosteltiin. Katselmuksessa sovittiin selkeästi mitä tarkemmin tehdään vastoin kuin miten sitten toimittiin. Asukkaille oli tärkeää, että postilaatikkoaidanteen uusimisessa ei postilaatikoita säilytetä työn ajan maassa ja urakoitsija lupasi niille oman tukitelineen työn ajaksi. Siitä huolimatta urakoitsija jätti koko viikonlopuksi postilaatikot maahan. Kaiken kaikkiaan hyvin negatiivinen asiakaskokemus emmekä voi suositella urakoitsijaa.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Rikkoutuneet betonilaatat
Tilaajan edustajat pitivät kuivuvilla betonipinnoilla omatoimisia katselmuksia kävellen niiden päällä. Betonilaatat 500x500 x50 laatat osin painuivat.Laatat eivät olleet raudoitettuja. Korjausmenetelmäksi ehdotettiin laattojen päälle oikaisuvalua kunhan pystytään todentamaan ettei pohja enää liiku.
Tämä korjaustapa ei enää tilaajalle kelvannut
Postilaatikkoteline
Tilaaja muutatti 3 eri kertaa postilaatikkotelineen paikkaa ja korkoja.Yksi Rst-postilaatikko oli lukittu eikä niittä asennettu kun tilaaja osoitti väliaikaisen paikan vkl ajaksi avaimen puutteen
Ainoa mitä olen keskustellut muista asiakkaista tilaajan edustajan kanssa liittyy edellisellä toimeksiannolla sattuneeseen 2 kyykäärmeen puremaan pohkeeseen. Tästä huolimatta tilaaja painosti valmistumista..
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 2 Kaksi tähteä siitä, että jäteaitauksen laudoitus on asianmukaisesti kiinnitetty. Urakoitsija ei kuitenkaan kaikilta osin toiminut huolellisesti ja vastuullisesti. Jäteaitauksen pohjalle kiinnitti osittain rikkonaisia betonilaattoja. Syynä oli urakoitsijan mukaan heikko betonilaatu eikä laattojen käsittelytapa. Emme vaatineet rikkinäisten laattojen irrotusta ja vaihtoa, koska urakoitsijan toiminta näytti siltä, että jotain muutakin voi rikkoontua. Kaikki eteen tuleva vastoinkäyminen oli jonkun muun kuin urakoitsijan vika ja myös aiempi asiakas arvosteltiin. Katselmuksessa sovittiin selkeästi mitä tarkemmin tehdään vastoin kuin miten sitten toimittiin. Asukkaille oli tärkeää, että postilaatikkoaidanteen uusimisessa ei postilaatikoita säilytetä työn ajan maassa ja urakoitsija lupasi niille oman tukitelineen työn ajaksi. Siitä huolimatta urakoitsija jätti koko viikonlopuksi postilaatikot maahan. Kaiken kaikkiaan hyvin negatiivinen asiakaskokemus emmekä voi suositella urakoitsijaa.

Kirkkonummi

Terassin ja kulkusillan rakentaminen | 27.06.2022 11:06

Terassi tuli rakennettua mutta viimeistelyjen siistiminen (mm rännin läpivienti) ja vinoudet korjattiin vasta reklamaation jälkeen ja vielä jäi itselle portaan säätäminen ja pientä viimeistelyä. Selityksiä näihin ratkaisuihin kyllä löytyi. Jäi nyt vähän harmittamaan ettei tehty itse kun työkalut pysyy hyvin näpeissä mutta 3kk vauva vie ajan ja tarkastusvaiheessa olimme sitten liian kilttejä työn hyväksymisessa.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Huomauttaisin että teillä oli leikkaamaton pihanurmikko yli 20 cm ja siellä heti ensimmäisenä päivänä runkopuita ottaessa kasasta puri 2 kyykäärmettä pohkeeseen. Näytän nämä jäljet mielelläni vaikka kenelle mutta ette varoittaneet käärmeistä vaikkakin tiesitte niiden pesivän ja ruokailevan siinnä.
Kun nyt olet itse niin taitava tekemään ja selkeästi työkalut pysyvät minua paremmin näpeissäsi niin miksi siis teillä ei ollut antaa asianmukaista piirrustusta portaiden ja kulkusiltasi rakenteesta koroissta? Läpivientien detaljiikkakuvaa? ?? Olisit heti aluksi antanut selkeät piirrustukset haluamistasi läpivienneistä, ja niiden vesivaroista sekä portaiden korkomaailmasta!!
Reklamaatiota tuo ei aluksi aiheuttanut mutta koko urakkahan keskeytyi hetimiten kyykäärmeiden puremista johtuen,,
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 3 Terassi tuli rakennettua mutta viimeistelyjen siistiminen (mm rännin läpivienti) ja vinoudet korjattiin vasta reklamaation jälkeen ja vielä jäi itselle portaan säätäminen ja pientä viimeistelyä. Selityksiä näihin ratkaisuihin kyllä löytyi. Jäi nyt vähän harmittamaan ettei tehty itse kun työkalut pysyy hyvin näpeissä mutta 3kk vauva vie ajan ja tarkastusvaiheessa olimme sitten liian kilttejä työn hyväksymisessa.

Espoo

Noin 60 neliön terassin teko | 25.05.2022 15:05

AP-PUU Akun kanssa oli helppo sopia asiat ja terassin rakentaminen tehtiin ammattimaisesti ja ennen kaikkea juuri silloin kuin oli sovittu.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Kiitoksia
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 5 AP-PUU Akun kanssa oli helppo sopia asiat ja terassin rakentaminen tehtiin ammattimaisesti ja ennen kaikkea juuri silloin kuin oli sovittu.

Espoo

Vesieristyksen parantelua talon ulkopuolella | 27.05.2021 20:05

AP Puun Aku oli oikein luotettava tekijä. Yhteydenpito oli aktiivista, kustannusarviot selkeät ja pitävät. Huolellista työn jälkeä. Aku myös antoi aktiivisesti ehdotuksia, miten projekti kannattaisi toteuttaa eikä mennyt ”siitä, mistä aita on matalin”.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Kiitoksia
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 4 AP Puun Aku oli oikein luotettava tekijä. Yhteydenpito oli aktiivista, kustannusarviot selkeät ja pitävät. Huolellista työn jälkeä. Aku myös antoi aktiivisesti ehdotuksia, miten projekti kannattaisi toteuttaa eikä mennyt ”siitä, mistä aita on matalin”.

Espoo

Asunnon sisäseinien maalaus ja ovilinjojen halkeamien korjaus | 28.04.2021 15:04

hommat hoitui sovitussa aikataulussa.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Kiitoksia
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 5 hommat hoitui sovitussa aikataulussa.

Espoo

Ulkoportaikon saneerauksen suunnittelu ja työ | 21.01.2021 09:01

Aku on todella joustava ja urakkamme oli vaativa. Remontti meni varsin hyvin kokonaisuudessaan ja yhteydenpito myös oli toimivaa. Voin suositella suuresti AP Puu Rakentamispalveluja. Kaikenlaisia hiihtäjiä olen aiemmin nähnyt elämäni aikana.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Kiitokset arvostelusta! Yhteistyö oli meidänkin mielestä sujuvaa ja mutkatonta. Suunnitelma oli selkeä ja näin myös kohde oli mukava toetuttaa!
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 5 Aku on todella joustava ja urakkamme oli vaativa. Remontti meni varsin hyvin kokonaisuudessaan ja yhteydenpito myös oli toimivaa. Voin suositella suuresti AP Puu Rakentamispalveluja. Kaikenlaisia hiihtäjiä olen aiemmin nähnyt elämäni aikana.

Espoo

Kellaritilan lattian valaminen ja rakentaminen takaisin asuinkäyttöön | 12.01.2021 08:01

Työn jälki oli sellaista että ei voi suositella. Seinät vinot, rasioiden aukot avattu niin että joutuu tekemään älyttömät paikkaustyöt.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Tämä työ on tehty jo loppuvuonna 2019. Eli arvostelu tulee yli vuoden takaa ja puolen kilometrin päästä
Kyseessä on PAH-eristäminen taloyhtiön teettämän putkiremontin jäljiltä kellaritiloissa jotka eivät ole asuinkäyttöön luokiteltuja.

Tilassa oli purkutöiden jäljiltä suorasähköisiä siis voimallisia johtoja vapaana sekä kaikki sähkörasiat pohjineen tuhottuja.
Tehtyjen seinien runkorakenne tarkastettiin yhdessä tilaajan kanssa ja se oli suora,tästä tarkastuksesta syntyi myös 1.maksuerä, jonka tilaaja toki maksoi.
Seinät olivat PAH-kapseloivia,eli uusien rasioiden pohjien asentamisen jälkeen tiivistäminen asianmukaisesti liimamassalla,kuten homekorjauksissakin taloyhtiön valvojan vaateesta - ei siis ylisuuret aukot.kuten tässä esitetään..
Meillä on kohteesta on kuvadokumentaatio


AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 2 Työn jälki oli sellaista että ei voi suositella. Seinät vinot, rasioiden aukot avattu niin että joutuu tekemään älyttömät paikkaustyöt.

Espoo

Parveke terassilaudoitus | 10.04.2020 06:04

Todella hyvin tehty sekä nopeasti toimitettu. Korotettu parveketerassi nyt juuri niin kun oli suunniteltu.


AP-PUU OY Rakentamispalvelut

Kiitoksia
AP-PUU OY Rakentamispalvelut AP-PUU OY Rakentamispalvelut Reivikuja 4 A1, 02320 Espoo 5 Todella hyvin tehty sekä nopeasti toimitettu. Korotettu parveketerassi nyt juuri niin kun oli suunniteltu.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 14476894 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennuttaa tai rakentaa kaikentyyppisiä uudisrakennuksia. Yhtiö voi tuottaa kiinteistöjen, ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden korjaus ja saneerauspalveluita. Yhtiö voi toimia pää-, ali- tai sivu-urakoitsijana uudis-, korjaus- tai saneerauskohteissa. Tuottaa rakennus- ja korjausalan logistisia palveluita, henkilövuokrausta, apumies, kiinteistönhuolto, siivous, suunnittelu- ja tukipalveluita. Yhtiö voi hallinnoida tai omistaa kaikkia toiminnalleen tarpeellisia ajoneuvoja, koneita, laitteita, kiinteistöjä, maa- ja metsätiloja sekä maa- ja vesialueita. Yhtiö voi harjoittaa maa- ja vesirakentamista, korjata vesikulkuneuvoja, tuottaa satamapalveluita sekä viedä juoma- tai raakavettä. Yhtiö voi toimia ravintolan, kioskin/kahvilan tai lounasruokalan pitäjänä. Yhtiö voi myydä ilotulitteita. Yhtiö voi harjoittaa kaiken toimialaansa liittyvien tuotteiden maahantuonti, vienti, tukku- ja vähittäismyyntiä. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja Porkola Aku Markus PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Reivikuja 4 A 1 , 02320 ESPOO
Käyntiosoite reivikuja 4 A 1 , 02320 ESPOO

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 18.02.1998 YTJ
Kaupparekisteri 26.11.2021 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.07.2023 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 06.07.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 14.01.2022 Päättynyt 01.10.2022 YTJ
ALV-rekisteri 01.07.2023 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Ei aktiivinen

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken
 • Urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset
 • Yhteistyö on toistaiseksi päättynyt

Projektit
Yrityksen arvostelut
3,6
5 tähteä
(4)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(2)
1 tähti
(1)
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 18.02.1998 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 1447689-4
 • reivikuja 4 A 1, 02320
  Espoo
Toimialueet
Uusimaa
Sertifikaatit
 • Märkätilavalvoja

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi