Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
AN Scandinavia Group Oy

AN Scandinavia Group Oy

Yritys AN Scandinavia Group Oy (1949062-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 2 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.5 tähteä.Vuonna 2017 AN Scandinavia Group Oy teki liikevaihtoa 669 000 € ja tulosta 35 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Nosta asuntosi hintaa pintaremontoimalla
Kun asunto on tyhjillään, on hyvä aika remontoida sitä. Järkevästi toteutettu pintaremontti, toisin sanoen suhteellisen kevyesti, edullisesti ja ammattitaitoisesti toteutettu pintaremontti, nostaa asuntosi hintaa aina.

Useimmat ostajat haluavat muuttovalmiin asunnon, jossa remontteja ei tarvitse tehdä. Asunnon hinnan nostamiseen riittää, että lattioihin laitetaan uudet laminaatit, päivitetään lattialistat, maalataan tai tapetoidaan seinät sekä vaihdetaan keittiön tasot, kaappien ovet ja ovien vetimet.

Yrityksen palvelut

Sisäseinien maalaaminen ja tapetointi
Olipa kyseessä maalaus tai tapetointi, värien valinnassa kannattaa suosia mahdollisimman neutraaleja värejä eli esimerkiksi harmaita tai valkoisen sävyjä. Liian räikeiden värien valinta on todennäköisesti huono idea, sillä värivalinnat tulee tehdä suuria massoja varten, ei oman mieltymyksen mukaan.

Lattioiden remontointi
Yksi tärkeimmistä yleisilmeen ja kodin tunnelman luojista on lattia. Lattiaremontti on yksi tuottoisimmista remonteista, kun asuntoa ollaan myymässä.

Erilaisia lattiamateriaaleja on paljon markkinoilla. Materiaalin valinnassa kannattaa suosia pitkäikäisiä materiaaleja, kuten esimerkiksi laminaatti tai parketti. Laminaatti on parkettia edullisempi ja kestävämpi.

Jalkalistat eli lattialistat viimeistelevät sisäilmeen
Lattialistat voivat tuntua melko vähäiseltä tekijältä asunnon kokonaisuudessa. Kuitenkin niiden oikea valinta vaikuttaa melko paljon kodin lopulliseen ilmeeseen ja tunnelmaan. Pienellä asialla voit siis nostaa asuntosi hintaa.

Keittiön remontointi
Uutta ilmettä keittiöön saat remontoimalla sitä. Edullisilla muutoksilla saat nostettua asuntosi arvoa. Voit vaihtaa keittiön työtasot, ovet ja ovien vetimet.

Keittiön tasojen materiaalit
Erilaisia taso materiaalivaihtoehtoja on useita: puu, kivi ja laminaatti. Laminaatti on näistä selvästi edullisin vaihtoehto.

Päivitä keittiön kaapin ovet ja vetimet
Useimmiten keittiön runkoa ei tarvitse vaihtaa. Tällöin pelkästään kaappien ovet ja vetimet päivittämällä saadaan asunnon hintaa nostettua edullisesti.

Arvosteluja 2 | Keskiarvo 4.5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 08.07.2021 10:07
Kaupunki: Helsinki 4

Olen tyytyväinen kokonaistulokseen Scandinavia Groupin suhteen. Aikataulut venyi, mikä oli ainoa miinuspuoli remonttimme suhteen. Siis neljä tähteä.


| 13.05.2019 14:05
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti käsitti: kaikkien seinäpintojen tasoituksen (paljon raakabetonipintaa) ja maalauksen; kattojen maalauksen; mh ja eteisen uusien kaappien noudon ja asennuksen; pimennysverhon ja verhotankojen asennuksen sekä osittaisen ovi ja ikkunalistojen asennuksen. Hyviä, ammattitaitoisia ehdotuksia ja vaihtoehtoja esitettiin remontin kuluessa. Aikataulu oli tiukka, mutta piti. Samaan aikaan asunnossa urakoi 4-5 urakoitsijaa. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja tiedottaminen ajantasaista. Työn jälki oli moitteetonta. Suosittelen lämpimästi Pasia & co.

Kiitos kiitos oli tosi kivaremontti ja kaikki menini niinkuin pitikin.

AN Scandinavia Group Oy

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Yrityksellemme on tärkeää tyytyväinen asiakas. Laatumme on luotettavaa ja annanmme tyytyväisyys takuun.

Yrityksen AN Scandinavia Group Oy taloustiedot

12 /2017 12 /2016
Liikevaihto 669 000,00 € 434 000,00 €
Liiketulos 35 000,00 € 32 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen AN Scandinavia Group Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 19490628 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on parturi-kampaajan työt, toimisto- ja hallinnon palvelujen tuottamista ja vuokrausta, välitystä ja kauppaa, harjoittaa kuljetus- ja tilausliikennetoimintaa, kahvila- ja ravintolatoimintaa, rakennustarvikkeiden, rakennusvalmisosien, rakennustyökoneiden, sähkötarvikkeiden, tietokoneiden, konttorikoneiden, toimistotarvikkeiden, kulkuneuvojen, koneiden, metalli- ja metallituotteiden, huonekalujen ja sisustusalan tuotteiden, tekstiilien, vaatteiden, jalkineiden, nahka-, kumi- ja muovituotteiden, kemikaalien ja kemiallisten tuotteiden, elintarvikkeiden ja luontaistuotteiden valmistusta sekä kierrätystä, jatkojalostusta, sekä edellisiin liittyvää maahantuontia ja maasta vientiä, varastointia, tarvike- ja varaosakauppaa, korjaus- ja huoltotoimintaa sekä edellisten koulutusta ja konsultointia. Yritys voi myös ostaa, myydä, omistaa ja vuokrata osakkeita, kiinteistöjä, huoneistoja ja maa-aloja. Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka TUUSULA YTJ
Toimitusjohtaja Nylander Anton PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Välitie 32 , 04340 TUUSULA
Käyntiosoite Kytkinkatu 5 B , 04220 KERAVA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 18.03.2005 YTJ
Kaupparekisteri 04.08.2005 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.03.2006 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.01.2005 YTJ
ALV-rekisteri 01.01.2005 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 17.02.2005 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1949062-8
 • Kaarnatie 19A , 04340 Tuusula
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Uusimaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa