Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vesikiertoisen lattialämmityksen ja ilmavesilämpöpumpun asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

70 m2

 Sijainti

Vanhalinna

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

30.06.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ilmalämpöpumpun asennus

Kuvaus

Markkinoiden matalimman (esim. Uponor 15mm) vesikiertoisen lattialämmityksen asennus noin 70m2 alueelle. Alalla nyt betonilattia, jonka päällä laminaatti (15mm paksuus). Laminaatin purku ja nykyisten sähköpatterien purku (3 kpl) sisältyy tarjouspyyntöön. Keskellä remontoitavaa alaa on vesipiste (kodinhoitohuone, jossa lämminvesivaraaja ja vesimittari). Remontoitavalla alalla 2 makuuhuonetta (2 piiriä) ja olohuone/ruokahuone/keittiö (1 piiri) eli yhteensä 3 piiriä. Betonilattian sisällä eristeenä 15 cm sahanpurua). Toiveena olisi lattialämmityksen valaminen ja päälle betonilattiatasoite. Mutta myös muut ratkaisut mahdollisia. Kuitenkin mahdollisimman pienellä lattiapinnan korotuksella.
Kodinhoitohuoneessa on jo sähkökaapelit lattiassa eikä sitä alaa remontoida. Kodinhoitohuoneen lämminvesivaraajan paikalle vilpin sisäyksikkö. Bufferia ei tarvittane kun pattereita ei tule vain ainoastaan lattialämmitys.
Mahdollisesti voitaisiin lisäksi asentaa myös rakennuksen laajennososaan (alle 20 m2 alalle) sama lattialämmitys laminaatin alle ilman valua. Laajennoksen märkätiloissa on suora sähkölämmitys eikä näitä tiloja remontoida. Lähetän ajantasaiset rakennekuvat pyydettäessä. Tervetuloa kohteelle katsomaan, jos urakka kiinnostaa :)


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua