Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkoverhouksen puuosien maalaus

Hinta 6400,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.05.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Pyydetään tarjousta paritalon ulkoverhouksen puuosien maalauksesta. Urakkatarjous voidaan esittää kokonaisuutena tai kummallekin kiinteistölle erikseen. Valittu urakoitsija laatii erillisen urakkasopimukset kummankin kiinteistön omistajan kanssa.

Tarkemmat tiedot:
Kohde on 1,5 kerroksinen vuonna 1996 valmistunut autotallien kohdalta kytketty paritalo, jossa ensimmäinen kerros on tiiliverhoiltu ja toinen kerros osittain tiili- ja puuverhoiltu. Käsiteltävät puuosat tulee normaalien työohjeiden mukaisesti puhdistaa sekä maalata kahteen kertaan. Käytettävä maali on öljypohjainen Tikkurilan maali (esim. Teho). Maalauksessa käytetään kahta väriä, yksi räystäille yksi muihin puuosiin. Maalattavat puuosat sisältävät:
- räystäspuut,
- seinien puuosat,
- pienten etusisäänkäyntien puuosat sekä
- yläterassin puuosat.
Yhden huoneiston ympärysmitat (ei räystäsmitta) on vajaa 30 metriä. Urakoitsija vastaa, että menetelmät ja suojaus ovat sellaisia, ettei tiiliverhoiluun tai muihin kiinteistön osiin tule puhdistuksesta tai maalauksesta aihetuneita valumia tai muita jälkiä. Työ toivotaan suoritettavan huhti-toukokuussa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua