Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiön piharemontin suunnittelu ja toteutus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

700 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.09.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Laatoitus- ja kivetys
Pihasuunnittelu
Pihan huolto

Kuvaus

Helsingin Alppilassa sijaitseva pienen taloyhtiön kahdessa tasossa oleva piha kaipaa kunnostusta. Ala-tason vanha asfaltointi n 340m2 täytyy purkaa ja pinnoittaa uudestaan esim betonikivellä + kestävällä saumaus-aineella. Vaihtoehtona myös uusi asfaltti, hiekkasiroitepinta jne. Ylätaso on kalliota ja sen kasvillisuus kaipaa kunnostusta ja joitain lisä-istutuksia. Pihalle on ajateltu myös pientä pergolaa istuskeluryhmineen sekä uusia pyörätelineitä. Kallio-osan päälle johtavat betonista ja luonnonkivestä tehdyt portaat kaipaavat kunnostusta.

Aikataulu on joustava ja remontista voidaan toteuttaa osa esim loppukesästä 2021 (alapihan pinnoitus) ja viedä loppuun vuonna 2022 tai koko remontti voidaan suorittaa myös 2022.

Pyydämme tarjousta sekä isommasta koko toteutuksesta (tarjous A) että pienemmästä jossa suunnittelija tekee suunnitelman ajatellen pihan tulevaisuutta ja ohjeistaa hallitusta toteutuksesta mikäli budjettisyistä hanke toteutetaan osin talkoilla ja pidemmällä aikataululla (tarjous B).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua