Sisäkaton maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 48 m2
Rakennuksen ikä 1989
Remontti toteutettiin 18.07.2022
Kategoria Sisämaalaus Sisämaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Yläkerran aulan ja kahden makuuhuoneen sisäkaton pohjatyöt ja maalaus valkoiseksi ("listavalkoinen"), kattolistat myös. Kts. tarkemmin kuvasta minkälainen katto tällä hetkellä. Arvioitu neliömäärä siis lattiapinta-alan mukaan. Materiaalikulut mukaan tarjoukseen. Aloittaa voi jo 16.7. mikäli se parempi.

Parin päivän sisällä tulossa erillinen tarjouspyyntö samaan kohteeseen myös muutaman (4-6? + tuo porraskuilu) sisäseinän maalauksesta - voit tarjota samalla jo siihen, mikäli sopii työnkuvaan ja aikatauluun myös 18.7. alkavalla viikolla. Tähän tarjoukseen mukaan tarvittava pohjamaali, pintamaali tulee omasta takaa.

Samoin tulossa erillinen tarjouspyyntö alakerran n. 48 m2 lattiaan vinyylilankun (SPC lukkopontilla) laittamisesta (keittiö, eteinen, olohuone, yksi makuuhuone). Tulee liimatun sauvaparketin päälle asennettavaksi, vinyylilankku sisältää itsessään askelvaimenteen eli ei erillistä alusmateriaalia. Lisäksi uusien lattialistojen asennus. Vinyylilankku ja listat tulevat omasta takaa. Tähänkin voi jo toki tässä vaiheessa tarjota, jos sopii työnkuvaan ja aikatauluun. Tälle työlle aikataulu = kun maalaustyöt on tehty.

Tavoiteaikataulu siis koko em. työlle 16.7.-31.7.2022. Järjestys: yläkerran sisäkaton maalaus, seinien maalaus, alakerran lattia.

HUOM! Tämä tarjouspyyntö koskee siis pääasiallisesti pelkkää kattojen maalausta, mutta tarjota voi siis myös noihin kahteen muuhun työhön.

Käyttäjän tekemä arvostelu:


Miten Urakkamaailma toimii