Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkaton maalaus

Hinta 980,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

48 m2

 Sijainti

Lohja

 Rakennuksen ikä

1989

 Remontin toteutus

18.07.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Yläkerran aulan ja kahden makuuhuoneen sisäkaton pohjatyöt ja maalaus valkoiseksi ("listavalkoinen"), kattolistat myös. Kts. tarkemmin kuvasta minkälainen katto tällä hetkellä. Arvioitu neliömäärä siis lattiapinta-alan mukaan. Materiaalikulut mukaan tarjoukseen. Aloittaa voi jo 16.7. mikäli se parempi.

Parin päivän sisällä tulossa erillinen tarjouspyyntö samaan kohteeseen myös muutaman (4-6? + tuo porraskuilu) sisäseinän maalauksesta - voit tarjota samalla jo siihen, mikäli sopii työnkuvaan ja aikatauluun myös 18.7. alkavalla viikolla. Tähän tarjoukseen mukaan tarvittava pohjamaali, pintamaali tulee omasta takaa.

Samoin tulossa erillinen tarjouspyyntö alakerran n. 48 m2 lattiaan vinyylilankun (SPC lukkopontilla) laittamisesta (keittiö, eteinen, olohuone, yksi makuuhuone). Tulee liimatun sauvaparketin päälle asennettavaksi, vinyylilankku sisältää itsessään askelvaimenteen eli ei erillistä alusmateriaalia. Lisäksi uusien lattialistojen asennus. Vinyylilankku ja listat tulevat omasta takaa. Tähänkin voi jo toki tässä vaiheessa tarjota, jos sopii työnkuvaan ja aikatauluun. Tälle työlle aikataulu = kun maalaustyöt on tehty.

Tavoiteaikataulu siis koko em. työlle 16.7.-31.7.2022. Järjestys: yläkerran sisäkaton maalaus, seinien maalaus, alakerran lattia.

HUOM! Tämä tarjouspyyntö koskee siis pääasiallisesti pelkkää kattojen maalausta, mutta tarjota voi siis myös noihin kahteen muuhun työhön.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua