Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähköisen lattialämmityksen termostaattien vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Pori

 Rakennuksen ikä

2001

 Remontin toteutus

23.12.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Talossa on yhteensä 10 termostaattia, joilla ohjataan sähköistä lattialämmitystä.
1 suihkutilassa
1 kodinhoitohuoneessa
1 wc:ssä
1 tuulikaapissa
Loput 6 muissa huoneissa.

Tilaajana haluan vaihtaa nämä termostaatit uusiin Devi reg smart älytermostaatteihin. Työhön kuuluu termostaattien vaihto ja käyttöönotto ja mahdolliset muut erikseen sovittavat työn kannalta tarpeelliset työt. Käyttöönottoon kuuluu varsinaisen käyttöönoton lisäksi, että älytermostaatit saadaan asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä yhdistettyä Deviregin DeviSmart sovellukseen tilaajan Android älypuhelimessa.

Tilaajana en tunne Devireg smart termostaatti tuotetta entuudestaan, eikä ole tietoa tarvitaanko jotain teknisiä tietoja, jotta asennus ja käyttöönotto voidaan suorittaa ja mitä devireg smart termostaatin asennus ja käyttöönotto käytännössä vaatii. En myöskään tiedä voiko sitä suoraan vaihtaa vanhojen termostaattien tilalle tai onko yhteensopivuusongelmia ja voiko sitä esimerkiksi märkätiloihin asentaa ja jos voi niin pitääkö siihen asentaa erikseen jotain suojaa. Työn tekijän odotetaan tietävän ja osaavan ottaa selvää kaikista näihin liittyvistä asioista yhdessä tilaajan kanssa paikan päällä tehdyllä kartoituksella ennen työn varsinaista aloittamista siltä osin kuin se on mahdollista.

Tilaajana haluan, että työn tekijällä on kokemusta kyseisten termostaattien asentamisesta entuudestaan ja pystyy tarvittaessa antamaan myös pientä konsultaatiota kyseisten termostaattien käytöstä työn lopussa, esimerkiksi älypuhelin puolella, jos se koetaan tarpeelliseksi.

Tilaaja ei ole vielä hankkinut Devireg smart termostaatteja. Niistä voi antaa erillisen tarjouksen, mutta jos tilaaja saa netistä kotimaan verkkokaupasta itse tilaamalla halvemmalla niin tilaaja hankkii termostaatit itse ennen työn aloittamista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua